Biltema - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Biltema tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA BILTEMASTA

Biltema on vahvan kasvun yritys, joka on erikoistunut autoiluun, veneilyyn sekä rakentamiseen ja kodin tarvikkeisiin. Se perustettiin alun perin Ruotsissa vuonna 1963 ja edulliset hinnat sekä tuotteiden hyvä laatu ovat olleet yrityspolitiikan keskiössä sen alkuajoista lähtien.

Yrityksellä on Suomessa 15 rautakauppaa eri puolella Suomea. Myymälöitä löytyy mm. seuraavista kaupungeista: Tampere, Espoo, Kuopio, Lahti, Oulu, Raisio, Seinäjoki, Vantaa, Riihimäki ja Kokkola. Tämän lisäksi Kempeleellä ja Raisiossa edullinen Biltema Café palvelee tavaratalon yhteydessä.

Asiakkaat voivat myös tilata tuotteita kätevästi kotoa Bilteman verkkokaupasta osoitteesta https://www.biltema.fi mihin aikaan tahansa, sillä se palvelee asiakkaita 24/7. Yrityksen sivuilta voi myös tiedustella eri tuotteiden saatavuutta.

Bilteman valikoimaan kuuluu valtava määrä erilaisia tuotteita: autojen, moottoripyörien ja veneiden varaosia sekä muita niiden korjaukseen tai tuunaukseen tarvittavia osia. Myös kuljetus- ja hinaustarvikkeita, pyöriä ja muita urheilutarvikkeita löytyy runsaasti. Lisäksi yritys tarjoaa kalastusvälineitä, leireilytarvikkeita, tarvikkeita puutarhanhoitoon, lemmikkieläintarvikkeita, askarteluvälineitä, yms. vapaa-aikaan liittyviä tuotteita. Kodinhoito hoituu vaivattomasti Bilteman keittiökoneilla, siivoustuotteilla ja tekstiilien ja vaatteiden huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Koti saa uutta ilmettä loistavilla keittiö- ja sisustustuotteilla ja pysyy viileänä laadukkaiden tuulettimien ansiosta. Kodin turvallisuus on tärkeä tekijä ja Biltemasta löytyy sen turvaamiseen tarvittavat välineet: hälyttimet, palovaroittimet ja -sammuttimet, sammutuspeitteet ja paljon muuta. Yrityksen laajaa tuotevalikoimaa voi tarkastella tarkemmin yrityksen suuresta kuvastosta.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT BILTEMASSA ASIOINNISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Lähimmän myymälän sekä sen tarkan sijainnin voi tarkistaa oheisesta linkistä. Samalta sivulta näet myös kätevästi liikkeiden päivittäin päivittyvät aukioloajat.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat