Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

Biltema - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset

 

Bilteman tarjoukset
Biltema tarjoaa Suomessa toimivista erilaisiin työkaluihin ja autoiluun keskittyvistä tavarataloketjuista kenties eniten tarjouksia. Tarjoukset ovat tärkeä osa Bilteman toimintaa, ja sen kausittainen kuvasto erottaa sen monella tapaa muista kilpailijoista. Tavallinen rautakauppa pystyy harvoin kilpailemaan Bilteman hintojen kanssa silloin, kun niitä on alennettu reilulla kädellä.
Biltema on monella tapaa hyvin samanlainen kuin muut ruotsalaiset halpaketjut, kuten Clas Ohlson ja Ikea. Bilteman erottaa monista kilpailijoista myös sen monipuolisuus, mikä näkyy tarjouksienkin puolella. Tarjolla on harvoin vain muutaman tuoteryhmän sisällä alennuksia, vaan alennuslehdistä näkee nopeasti tavaratalon valtavan valikoiman. Myynnissä voi olla samaan aikaan hulavanne, polkupyörä sekä pressutalli, ja kaikki löytyy nopeasti ja helposti saman katon alta. Bilteman pyörät tunnetaan luotettavina, ja samasta paikasta löytyy tarvittaessa myös esimerkiksi sähköpyörä sekä varaosat siihen.

Biltema tarjoaa samat tarjoukset pääsääntöisesti niin tavarataloissaan kuin netissäkin. Osoitteesta https://www.biltema.fi löytyvät kaikki tämänhetkiset Bilteman tarjoukset. Biltema tarjoaa myös kotiinkuljetusta verkkokaupasta ostetuille tuotteille. Lisäksi verkkokaupan kautta on mahdollista tarkastaa myös tarjoustuotteiden saatavuus sekä hyllypaikat. Verkkopalvelun avulla on helppo tarkastaa, onko juuri haluamansa tarjoustuote vielä tarjolla. Lisäksi tuotteet on mahdollista ostaa valmiiksi noudettaviksi tavaratalosta.

Tarjouskuvastot ja muut tarjoustyypit
Bilteman tarjouskuvastot ovat usein laajempia verrattuna moniin muihin myymäläketjuihin. Koska Biltema itsessään on niin laajalla tuotevalikoimalla varustettu yritys, saattaa myös tarjouksista löytää mielenkiintoisia tuotteita. Kampanjoista on mahdollista löytää esimerkiksi autoiluun liittyviä tarjouspäiviä, jolloin matkaan saattaa irrota tavallista edullisemmin esimerkiksi akku tai joitain muita auton varaosia.
Toisinaan tarjolla saattaa olla myös erityisesti verkkoon suunnattuja tarjouksia. Saatat saada esimerkiksi tietyllä alennuskoodilla ilmaisen toimituksen tai alennusta tietyn tuoteryhmän tuotteista.
Biltemalla on myös oma etujärjestelmänsä, jonka kautta on toisinaan mahdollista saada erityisiä jäsenetuja.

Tarjoukset verkossa vs. myymälöissä
Bilteman tarjoukset ovat pääsääntöisesti tarjolla sekä verkossa että myymälöissä. Joskus tarjolla saattaa kuitenkin olla vain ja ainoastan verkkokauppaan suunnattuja tarjouksia, joten tämä seikka kannattaa pitää mielessä.

Myymälöiden tarjoukset eivät keskenään juurikaan vaihtele. Jos jokin tuote on tarjouksessa, on se sitä pääsääntöisesti samalla kaikissa Biltemoissa ympäri Suomen.

Tuotteet kaupan Biltema kuvastoissa

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat