Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

Bauhaus - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset

Ei voimassa olevia tarjouslehtiä
 

Bauhaus-tarjoukset
Bauhaus on tunnettuna toimijana kunnostautunut myös tarjoustensa sekä kampanjoidensa osalta. Se ei ole niin näkyvä tarjouskampanjoissaan kuin jotkut toiset rautakaupat, mutta myös Bauhausilta on silloin tällöin mahdollista löytää todella hyviä diilejä.
Bauhaus asettaa alennukseen aina silloin tällöin hieman harvinaisempiakin tuotteita. Saatat löytää Bauhausilta esimerkiksi seuraavat tuotteet alennetuin hinnoin: valaisimet, ohut vaneri, joulukuusi, tapetit tai siirrettävä ilmastointilaite – vaihtoehtoja riittää.
Bauhausin erottaa monista muista kaupoista se, että käytännölliset tuotteet sekä erilaiset rakennustarvikkeet ovat muita jälleenmyyjiä useammin alennuksessa. Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi myös muun muassa laminaatti, puutarhakalusteet tai venetraileri voivat aivan hyvin löytyä Bauhausilta alennusmyynnistä.
Bauhaus pitää samat hinnat useimmiten voimassa niin eri kivijalkamyymälöissä kuin verkossakin.

Bauhausin verkkokaupan tarjoukset
Bauhaus on monien muiden suomalaisten jälleenmyyjien tavoin keskittynyt nykyisin vahvasti verkkokauppaansa. Osoitteesta https://www.bauhaus.fi löytyvä Bauhausin verkkokauppa listaa kaikki kampanjat yhdestä paikasta kätevän kampanjakategorian kautta. Kaikki tarjoukset ovat pääsääntöisesti voimassa kaikissa myymälöissä sekä verkossa, mutta joskus tarjolla voi myös olla nimenomaan verkkoon suunnattuja tarjouksia. Nettisivujen kautta on myös usein mahdollista tarkastella tarjoustuotteiden saatavuutta suoraan myymälöistä.
Bauhasin verkkokaupassa on joskus tarjolla myös erilaisia arvontoja tai kisoja, joista voi voittaa itselleen lahjakortteja tai muita vastaavia etuja Bauhausille.
Bauhausin verkkokaupan kautta tuotteille on mahdollista tilata kotiinkuljetus tai ne voi noutaa haluamastaan noutopisteestä. Toimituskulut ovat pääsääntöisesti edullisia, ja joissain tapauksissa myös näistä kuluista on mahdollista saada alennuksia.
Jos verkossa on käynnissä jokin eksklusiivinen kampanja, sen lunastamiseksi saatetaan vaatia alennuskoodia. Tällöin alennuskoodi täytyy muistaa syöttää tilausvaiheessa, jotta alennus varmasti rekisteröidään ja tuotteen tai palvelun saa alennettuun hintaan.

Bauhausin eri alennustyypit
Bauhaus tarjoaa hyvin samantyylisiä tarjouksia kuin muutkin Suomessa toimivat rautakaupat. Tarjolla on sekä yksittäisten tuotteiden alennuksia että kokonaisia tuoteryhmiä koskevia kampanjoita.
Lisäksi toisinaan voit löytää esimerkiksi kolme kahden hinnalla -tyylisiä tarjouksia. Myös erilaiset tarjous- tai alennuspäivät ovat yleisiä. Tällöin tarjouksia on tavallistakin enemmän ja lähes koko valikoiman läpi eri tuotekategorioista on mahdollista löytää edullisia ja alennetuin hinnoin tarjottavia vaihtoehtoja.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat