K-Rauta - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

K-Rauta tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA K-RAUDASTA

K-Rauta on rautakauppa, josta löytyy tarvikkeet kodin rakentamiseen, remontoimiseen, kalustamiseen, sisustamiseen sekä puutarhan hoitoon. Se on Suomessa johtavassa asemassa alan markkinoilla. Se kuuluu Keskon omistukseen, mutta K-kauppias-yrittäjät ovat vastuussa paikallisten K-Rautojen toiminnasta. Täten voidaan panostaa entistä enemmän hyvään palvelun laatuun ja siihen, että asiakkaiden paikalliset tarpeet otetaan paremmin huomioon tuotevalikoiman suunnittelussa.

K-Rauta-myymälöitä löydät mm. seuraavista kaupungeista: Kuopio, Lappeenranta, Oulunkylä, Välivainio, Pori, Järvenpää, Rovaniemi, Äimärautio, Seinäjoki, Lanterna, Kotka, Naumanen ja Skanssi.

K-raudan tuotteisto vastaa loistavasti ammattirakentajan sekä tee-se-itse -ihmisen tarpeisiin. Tuotteisto pitää sisällään mm. sauna- ja kylpyhuonekalusteita, maaleja, tapetteja, laattoja, laminaatteja, parketteja, huonekaluja, sähkötarvikkeita, rakennustarvikkeita ja puutavaraa, käsityökaluja, pintaremontointitarvikkeita, työvaatteita, ilmanvaihtojärjestelmän osia sekä kodinkoneita.

Asiakkaiden on mahdollista tilata tuotteet etukäteen verkkokaupasta ja hakea ne lähimmästä myymälästä. Lisäksi tuotteita voi valita kotiin kuljetettavaksi yli 35 000 tuotteen valikoimasta. Lue lisää sekä tutustu laajaan verkkokaupan tuotevalikoimaan osoitteessa https://www.k-rauta.fi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT K-RAUDASTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Yli sadan myymälän joukosta löydät helposti sinua lähimmän rautakaupan tästä. Voit etsiä sen sijaintia paikkakunnan tai kaupan nimen mukaan. Samalla näet myös myymälän aukioloajat eri päivinä.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat