Bauhaus - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Bauhaus tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA BAUHAUS-YRITYKSESTÄ

Bauhaus on saksalainen rakennusalan yritys, jolla on yli viidenkymmenen vuoden kokemus alalta. Tästä rautakaupasta löytyy kattava valikoima rakennus- ja remontointitarvikkeita sekä tuotteita sisustamiseen, puutarhaan ja vapaa-ajan viettoon.

Tavarataloja on eri Euroopan maissa yhteensä yli 270 ja suomalaiset asiakkaat voivat valita viiden suomalaisen toimipisteen välillä, jotka palvelevat Vantaalla, Turussa (Raisiossa), Tampereella (Pirkkalassa), Espoossa ja Oulussa. Bauhaussilla on myös toimiva verkkokauppa https://www.bauhaus.fi, jota päivitetään jatkuvasti.

Bauhaussin laajaan valikoimaan kuuluu laadukkaita koneita, työkaluja, pesureita, imureita, työkalusalkkuja, tikkaita, työasuja, valaisimia, ovia, ikkunoita, lattiapäällysteitä, maaleja, tapetointitarvikkeita, puutarhatyövälineitä, kukkia, multaa, pöytiä, kaappeja, hyllyjä, veneilytarvikkeita ja paljon muuta.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT BAUHAUSSISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Tarkista yrityksen omilta nettisivuilta https://www.bauhaus.fi, mitkä ovat lähimmän myymäläsi aukioloajat. Tarkan sijainnin saat valitsemalla ”lisätietoja”, kun olet ensin valinnut sinua lähimmän tavaratalon kaupungin mukaan.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat