Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

Kärkkäinen - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset

 

Kärkkäisen tarjoukset
Tarkastellaanpa Kärkkäisen tarjouksia. Kärkkäinen on tullut tunnetuksi varsin edullisena jälleenmyyjänä, mutta aika ajoin se tarjoaa jo valmiiksi melko edullisesta valikoimastaan mehukkaita tarjouksia, jolloin eri kategorioiden tuotteita saa yhäkin halvemmalla.
Osa Kärkkäisen tarjouskampanjoista on noussut uutisiin asti. Se on esimerkiksi Tuurin kyläkaupan tavoin toisinaan myynyt polttoainetta todella edulliseen hintaan. Shokkitarjousten ohella se tarjoaa myös tavallisesti melko hyviä alennusprosentteja tuotteistaan. Erityisesti alennusta on tarjolla esimerkiksi sesongista juuri poistuvista tuotteista muun muassa joulun ja kesän jälkeen.
Tarjoukset painottuvat paljon vuodenaikoihin, kuten monessa muunkin myymäläketjun tapauksessa. Lisäksi Kärkkäisellä on oma tarjouskampanjansa, sikapäivät, joka järjestetään aina vuosittain.

Kärkkäinen myy tarjoustuotteita paljon netissä. Asiakkaat voivat selata kaikkia tarjouksia kätevästi yhdestä paikasta Kärkkäisen verkkosivuilta osoitteesta https://www.karkkainen.com.

Sikapäivät
Kärkkäisen merkittävin alennusmyyntitapahtuma on sikapäivät, jolloin kaupassa on vuoden kovimmat alennusmyynnit. Sikapäivillä asiakkaat voivat löytää tuotteita lukuisista eri kategorioista roimin alennuksin. Alennuksessa saattavat olla esimerkiksi renkaat, matot tai vaikkapa miesten vaatteet, joten valikoima on laaja.
Kyseessä on yksi Suomen suurimmista alennusmyyntitapahtumista, ja se vetää yleensä Kärkkäisen myymälät täyteen tarjoustietoista kansaa. Samat alennukset ovat yleensä siltä osin kuin mahdollista tarjolla myös Kärkkäisen verkkokaupassa, joten kellä tahansa on periaatteessa mahdollisuus hyödyntää loistavat tarjoukset. Kärkkäinen tarjoaa toimitusta ympäri Suomen myös tarjoustuotteidensa osalta.
Sika ei välttämättä eläimenä automaattisesti yhdistyisi edullisiin hintoihin, mutta Kärkkäinen on onnistunut tekemään siitä synonyymin loistaville tarjouksille.


Muut tarjoustyypit
Kärkkäisen verkkopalvelussa on paikka, johon on mahdollista syöttää alennuskoodi tai tarjouskoodi. Tällaisia koodeja on kuitenkin nykyisin vain harvoin käytössä, ja yleensä tarjoukset merkataan automaattisesti.
Mikäli jonkun tietyn tarjouksen kohdalla mainitaan kuitenkin tarjouskoodi, on se tärkeää muistaa syöttää, jos alennuksen haluaa hyödyntää.
Kärkkäinen tarjoaa alennuksia tasaisin väliajoin, ja vaihtelevista tarjouslehdistä löytyy usein mielenkiintoisia tuotteita edullisin hinnoin. Lisäksi toisinaan löydät myös kausikampanjoita tai teemoitettuja kampanjoita.

Kärkkäisen tarjousten avulla voit saada monenlaisia tuotteita edullisin hinnoin. Kata pöytä koreaksi erilaisten astiatarjousten avulla tai hyödynnä edulliset renkaat ja polttoainetarjoukset. Toisinaan verkossa voi tavata myös toimitusmaksuihin liittyviä tarjouksia. Saatat esimerkiksi tiettyinä päivinä saada toimituksia ilman toimituskuluja!

Tuotteet kaupan Kärkkäinen kuvastoissa

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - tavaratalot