Puuilo - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Puuilo tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

Tietoa Puuilosta

Puuilo on vuonna 1982 perustettu tarjoustavarataloketju. Yritys myy erilaista pienrautatavaraa, rakennustarvikkeita, työkaluja ja puutarhatarvikkeita. Lisäksi valikoimasta löytyy myös joitakin taloustuotteita. Puuilo on ruotsalaisomistuksessa, ja sen omistaa Adelis Equity Partners Fund I AB.

Puuilolla on lukuisia myymälöitä ympäri Suomen, ja esimerkiksi Oulu, Kuopio, Pori ja Lahti ovat saaneet oman myymälänsä pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Pääkaupunkiseudulla Puuilo pyörittää useampaa omaa myymäläänsä, ja liikkeitä löytyy erityisesti suurista kauppakeskittymistä.
 

Historia

Puuilon taival alkoi vuonna 1982, kun se perustettiin kommandiittiyhtiönä. Alun perin yritys toimi puusepänverstaana. Alkuaikoina tavaraa myytiin eri kaupunkien toreilla myymällä tavaraa linja-autoista suoraan asiakkaille. Vasta 2000-luvun vaihteessa alettiin rakentamaan kattavaa myymäläverkostoa. Yrityksen kasvettua yritysmuoto vaihdettiin myös osakeyhtiöksi, ja nykyisin yhtiön virallinen nimi on Puuilo OY.

Alkuaikoina Puuilon 6 linja-autoa kiertelivät lukuisilla eri toreilla myyden tavaraa eri kaupungeissa. Mm. Joensuu, Kajaani ja Rovaniemi pääsivät osaksi Puuilon reittiä, joka kattoi hyvin laajalti koko Suomen eteläisimmästä Suomesta Lappiin asti.

Puuilon pääkonttorin paikaksi valittiin Vantaa, ja yhteensä yrityksellä on useita kymmeniä myymälöitä ympäri Suomen. Pelkkien myymälöiden lisäksi tarjolla on myös verkkokauppa, joka toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa.

Sentica Partners osti vuonna 2011 jopa 55 % Puuilon osakekannasta, ja nousi samalla sen suurimmaksi omistajaksi. Vuonna 2015 omistajat vaihtuivat, kun Sentica Partners myi omistuksensa Adelis Equity Partners Fund I:lle. Puuilon avainhenkilöt ovat kuitenkin jatkaneet merkittävinä omistajina.

Puuilon kehitys lähti kasvuun etenkin 2010-luvun vaihteessa. Kun 2010 liikevaihto oli vielä alle 30 miljoonaa euroa, oli se vuonna 2019 jo yli 170 miljoonaa. Myymäläverkosto on jatkanut kasvamistaan vuosi vuodelta, ja nykyään myymäläsijainteina ovat myös mm. Hyvinkää, Lappeenranta, Raahe, Raisio, Jyväskylä sekä Tampere.
 

Valikoima

Valikoimansa osalta Puuilo luottaa monipuolisuuteen. Kuten verkkokaupan etusivulta, https://www.puuilo.fi, on nähtävissä, on tarjolla runsaasti tuotteita erinäisistä kategorioista. Kokonaisuudessaan valikoimissa on jopa yli 50 000 tuotetta, ja uusia tuotteita lisätään tasaiseen tahtiin.

Kategorioista esillä on esimerkiksi rakennus- ja autotarvikkeet, kodin tarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkitarvikkeet, työkalut, vapaa-ajan tuotteet sekä elintarvikkeet. Aina silloin tällöin järjestää yritys erilaisia alennusmyyntejä, joiden aikana tavaroita on mahdollista ostaa huomattavastikin normaalihintoja edullisemmin.

Verkkokauppa toimittaa tuotteet suhteellisen rivakasti, ja tavaraa on mahdollista tilata myös noudettavaksi myymälöistä. Verkkokauppaan voi luoda oman käyttäjätilin, jolloin tiedot aiemmista ostoksista ja esimerkiksi osoitetiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmään. Tämä nopeuttaa tilausprosessia myöhemmillä ostokerroilla.

Puuilon kautta on mahdollista vuokrata myös peräkärry, jos ostoksia ei muuten saa kuljetettua kotiinsa.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat