Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

Lidl - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset

 

Lidlin tarjoukset ja alennukset
Lidl on pitkään ollut Suomen edullisin supermarket monissa eri tuoteryhmissä. Edullisten perushintojen ohella Lidl tarjoaa myös runsaasti erilaisia tarjouksia tuotteistaan. Toisinaan tarjolla saattaa olla todella houkuttelevia alennuksia. Tarjoukset saattavat olla yksittäistä tuotetta koskevia hinnanalennuksia tai esimerkiksi osta 3 maksa 2 -tyylisiä tarjouksia.
Lidl toimi pitkään ainoana kauppaketjuna ilman omaa etujärjestelmäänsä. Etukorttia se ei vieläkään tarjoa, mutta Ikean mobiilisovelluksen kautta on nykyään mahdollista saada henkilökohtaisia etuja ja tarjouksia. Nämä edut lunastetaan kassalla henkilökohtaisen viivakoodin kautta.
Lidlin tarjouslehti on yksi Suomen suosituimmista, ja se on monelle varmasti tuttu. Mainoslehti jaetaan monesti postin kautta, ja lisäksi tarjous jos toinenkin on mahdollista bongata tietenkin suoraan Lidl-myymälöissä. Lidlit erottaa monista muista ruokakaupoista se, että kaikki tarjoukset koskevat pääsääntöisesti samalla kaikkia Lidlejä. Tuotevalikoima on suurelta osin sama jokaisessa Lidlissä, ja esimerkiksi paistopiste on tarjolla lähes joka paikassa.
Lidlin sähköinen tarjouslehti pitää sisällään kaikki samat tuotteet kuin fyysinenkin lehtinen. Tarjouksia on mahdollista selata Lidlin verkkosivuilta osoitteesta
https://www.lidl.fi. Sen kautta on helppo tutkia alennuksia ja suunnitella kauppareissua etukäteen. Varsinaista outlet-osiota Lidl ei tarjoa, mutta toisinaan Lidlin tarjoamista oheistuotteista on mahdollista löytää alennuksia.

Lidlin mobiiliedut
Lidlin mobiilisovellus on uusin lisäys sen tarjouskavalkadin joukkoon. Tarjoukset löytyvät nyt jokaisen taskusta, kun Lidlin mobiilisovellus tuo ne suoraan puhelimeen.
Lidlin mobiilisovellus toimii siten, että asiakkaille jaetaan henkilökohtaisia etuja, jotka he voivat käyttää kassalla näyttämällä sovelluksen viivakoodia. Edun lunastaminen on nopeaa ja tapahtuu helposti. Tarjoukset ovat pääsääntöisesti pelkästään mobiilisovelluksissa, eikä esimerkiksi mikään mainos esittele erikseen tiettyä etua.

Lidlin edulliset hinnat
Lidl tarjoaa pelkkien tarjousten ohella myös pääsääntöisesti muuten erittäin edulliset hinnat. Saksalaisketju on käynnistänyt Suomessa eri ketjujen välille melkoisen hintasodan, ja esimerkiksi S-ryhmän taannoinen halpuutuskampanja oli varmasti osittain Lidlin ansiota.
Myös Lidl on sittemmin ilmoittanut alentavansa hintoja aina silloin tällöin. Pelkkien tarjousten ohella asiakkaat voivat siis löytää Lidleistä monesti muutenkin edullisia hintoja. Osa tuotteista on saksalaisia tai muualta maailmasta, mutta Lidleissä myydään runsaasti myös tuttuja suomalaisia tuotteita, jotka ovat saatavilla muissakin kauppaketjuissa.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - ruokakaupat