Lidl tarjoukset & tarjouslehti


Jos etsit verkosta liikkeen Lidl mainoksia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät tuoreimmat liikkeen Lidl tarjouslehdet, joiden avulla saat parhaat hinnat ja tarjoukset liikkeestä. Jos haluat säästää rahaa hyödyntäen liikkeen Lidl viikoittaisia kuvastoja ja saada parhaat tarjoukset liikkeen Lidl tarjouslehdistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Lidlin tarjoukset ja alennukset
Lidl on pitkään ollut Suomen edullisin supermarket monissa eri tuoteryhmissä. Edullisten perushintojen ohella Lidl tarjoaa myös runsaasti erilaisia tarjouksia tuotteistaan. Toisinaan tarjolla saattaa olla todella houkuttelevia alennuksia. Tarjoukset saattavat olla yksittäistä tuotetta koskevia hinnanalennuksia tai esimerkiksi osta 3 maksa 2 -tyylisiä tarjouksia.
Lidl toimi pitkään ainoana kauppaketjuna ilman omaa etujärjestelmäänsä. Etukorttia se ei vieläkään tarjoa, mutta Ikean mobiilisovelluksen kautta on nykyään mahdollista saada henkilökohtaisia etuja ja tarjouksia. Nämä edut lunastetaan kassalla henkilökohtaisen viivakoodin kautta.
Lidlin tarjouslehti on yksi Suomen suosituimmista, ja se on monelle varmasti tuttu. Mainoslehti jaetaan monesti postin kautta, ja lisäksi tarjous jos toinenkin on mahdollista bongata tietenkin suoraan Lidl-myymälöissä. Lidlit erottaa monista muista ruokakaupoista se, että kaikki tarjoukset koskevat pääsääntöisesti samalla kaikkia Lidlejä. Tuotevalikoima on suurelta osin sama jokaisessa Lidlissä, ja esimerkiksi paistopiste on tarjolla lähes joka paikassa.
Lidlin sähköinen tarjouslehti pitää sisällään kaikki samat tuotteet kuin fyysinenkin lehtinen. Tarjouksia on mahdollista selata Lidlin verkkosivuilta osoitteesta
https://www.lidl.fi/fi. Sen kautta on helppo tutkia alennuksia ja suunnitella kauppareissua etukäteen. Varsinaista outlet-osiota Lidl ei tarjoa, mutta toisinaan Lidlin tarjoamista oheistuotteista on mahdollista löytää alennuksia.

Lidlin mobiiliedut
Lidlin mobiilisovellus on uusin lisäys sen tarjouskavalkadin joukkoon. Tarjoukset löytyvät nyt jokaisen taskusta, kun Lidlin mobiilisovellus tuo ne suoraan puhelimeen.
Lidlin mobiilisovellus toimii siten, että asiakkaille jaetaan henkilökohtaisia etuja, jotka he voivat käyttää kassalla näyttämällä sovelluksen viivakoodia. Edun lunastaminen on nopeaa ja tapahtuu helposti. Tarjoukset ovat pääsääntöisesti pelkästään mobiilisovelluksissa, eikä esimerkiksi mikään mainos esittele erikseen tiettyä etua.

Lidlin edulliset hinnat
Lidl tarjoaa pelkkien tarjousten ohella myös pääsääntöisesti muuten erittäin edulliset hinnat. Saksalaisketju on käynnistänyt Suomessa eri ketjujen välille melkoisen hintasodan, ja esimerkiksi S-ryhmän taannoinen halpuutuskampanja oli varmasti osittain Lidlin ansiota.
Myös Lidl on sittemmin ilmoittanut alentavansa hintoja aina silloin tällöin. Pelkkien tarjousten ohella asiakkaat voivat siis löytää Lidleistä monesti muutenkin edullisia hintoja. Osa tuotteista on saksalaisia tai muualta maailmasta, mutta Lidleissä myydään runsaasti myös tuttuja suomalaisia tuotteita, jotka ovat saatavilla muissakin kauppaketjuissa.

Parhaat liikkeen Lidl mainokset ja tarjouslehdet verkossa
Meillä on tietoa lähes kaikista liikkeen Lidl tarjouslehdestä ja alennuksesta koko Suomessa! Olivatpa ne piilossa kuvastossa, verkossa tai muualla, löydät ne verkkosivustoltamme.

Löydä liikkeen Lidl parhaat alennukset
Monet haluavat säästää rahaa tehdessään ostoksia liikkeessä Lidl. Meiltä löytyy kaikki tiedot liikkeen Lidl alennuksista, jotta saat parhaat hinnat ja säästät rahaa. Katso vain tuoreimpia mainoksia ja tarjouslehtiä täällä ja katso, kuinka paljon voit säästää rahaa mahtavista tuotteista. Muista, että säästäminen on menestyksen perusta!

Investoi aikaasi!
Säästämisessä on kyse oikeanlaisesta ajattelutavasta. Juuri nyt saatat säästää vain muutaman euron, mutta pienestäkin avusta on hyötyä, ja liikkeen Lidl mainoksilla säästäminen on hyvä tapa saada rahasta enemmän irti. Säästäminen vaatii vain vähän älykkyyttä ja pientä tutkimustyötä ennen liikkeessä Lidl asiointia. Siihen kuluu hieman aikaa, mutta tarjouslehdet voivat auttaa säästämään paljon rahaa!

Tältä sivulta löydät 2 voimassa olevaa tarjousta jälleenmyyjältä Lidl, jotka ovat voimassa 30.09.2020 asti. Tarjouslehdistä löydät erikoistarjouksia ja alennuksia pääasiassa kategorian Ruokakaupat tuotteista, erityisesti: erä, milbona, tee, sipuli, porkkana, select, pähkinöitä, omena, öljy, hummus, jotka voit ostaa 178 kaupasta mm. kaupungeista Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku. Jos olet kiinnostunut alennuksista, tarjouskampanjoista ja erikoistarjouksista muissa kaupoissa, katso kuvastot, joita 88 muuta jälleenmyyjää tarjoavat ja joiden tarjoukset ovat saatavilla sivustolta Minun Tarjouslehteni. Voit myös selata jälleenmyyjän Lidl arkistoja katsellaksesi 154 tarjouslehteä, jotka eivät ole enää voimassa.

Lidl-myymälät
Suosituimmat tarjouslehdet

Tuotteet

Jälleenmyyjät