MASKU - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

MASKU tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA MASKUSTA

Masku on suomalainen huonekaluja myyvä perheyritys, jonka kokemus yltää 35 vuoden taa. Maskulla on ilo palvella 46 myymälässä, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla Suomea. Maskun myymäläverkosto ulottuu Etelä-Suomesta Rovaniemelle asti ja myymälöitä on kaksi myös Virossa.

Maskusta löytyy sohvat, sängyt, kalustetasot, pöydät, ruokaryhmät, lipastot, vitriinit, TV-tasot, valaisimet, puutarhakalusteet, aurinkotuolit ja muutkin huonekalut. Katso lisää osoitteesta https://www.masku.com.

Yli puolet Maskun tuotteista on kotimaista suunnittelua. Valikoimaa on suunnattu myös trenditietoisille nuorille kuluttajille ja tämä näkyy Matskun vaihtuvina uusina mallistoina, jotka seuraavat kalustemaailman muotivirtauksia ja vastaavat kuluttajien toiveita. Yritys on Suomen merkittävin sohvien myyjä.

Yritys kantaa ylpeästi suomalaisen kunnan nimeä, ja mikäli haluat tutustua Maskun kaimaan, onnistuu se osoitteessa masku.fi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT MASKUSTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Maskun keskusvarasto sijaitsee Mäntsälässä ja myymälöitä on mm. Tampereella, Jyväskylässä, Vaasassa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Oulussa, Lahdessa ja Joensuussa. Tarkista lähin myymäläsi helposti tästä. Valitsemasi kaupungin mukaan voit nähdä liikkeen aukioloajat ja osoitteen myös kartalla. Lisäksi näet myös liikkeen muut palvelukielet.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - huonekalut