JYSK - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

JYSK tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA JYSKISTÄ

Jysk on Tanskalaisen Lars Larsenin perustama huonekalu- ja kodintarvikeyritys, jolla on nykyään yli 2700 myymälää 52 eri maassa eri puolilla maailmaa. Ensimmäinen myymälä avattiin vuonna 1979 ja vuonna 1984 yritys laajensi toimintaansa Tanskan ulkopuolelle ja Suomessa yritys on toiminut yli parikymmentä vuotta. Yritys on vakaassa kasvussa.

Jyskin tarjontaan kuuluvat mm. seuraavat tuotteet: huonekalut, puutarhakalusteet, pöydät, tuolit, sohvat, sängyt, patjat, taittopatjat, vuodevaatteet, matot, valaisimet ja monet muut kotiin tarvittavat tavarat. Tuotteet saa kotiinkuljetuksena minne päin Suomea tahansa.

Fyysisten Jysk-myymälöiden lisäksi asiakkailla on mahdollisuus tehdä ostoksia yrityksen laajassa verkkokaupassa osoitteessa https://jysk.fi. Sivuilta löytyy useita laadukkaita merkkejä, esimerkiksi Delux Dreams, Kronborg of Denmark, Dreamzone ja Wellpur. Inspiroidu Jyskin blogista, jota voit tarkastella tästä. Tuotteet voi varata verkkokaupasta ja hakea lähimmästä myymälästä.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT JYSKISTÄ

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Jyskin Suomen pääkonttori on Vantaalla. Yrityksellä on 83 myymälää eri puolilla Suomea, mukaan lukien kaupungit kuten Lahti, Oulu, Turku, Hämeenlinna, Jyväskylä ja Lappeenranta. Etsi lähin myymäläsi tämän hetkisen sijaintisi, postinumeron, kaupungin tai osoitteen avulla tästä. Aukioloajat näkyvät viikonpäivien mukaan sivun oikeassa laidassa.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - huonekalut