JYSK - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset


Jos etsit verkosta liikkeen JYSK mainoksia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät tuoreimmat liikkeen JYSK tarjouslehdet, joiden avulla saat parhaat hinnat ja tarjoukset liikkeestä. Jos haluat säästää rahaa hyödyntäen liikkeen JYSK viikoittaisia kuvastoja ja saada parhaat tarjoukset liikkeen JYSK tarjouslehdistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Voimassa olevat tarjouslehdet

Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

 

Jyskin tarjoukset
Jysk on huonekaluliike, joka on tullut tunnetuksi sen erityisen houkuttelevista mainos- ja tarjouskampanjoistaan. Monet tunnistavat esimerkiksi Jyskin TV-mainokset, jotka herättävät muistoja jo lapsuudesta.
Erityisen hanakoita tarjouksia tarjoava Jysk on yksi Suomen edullisimmista huonekaluliikkeistä muun muassa ruotsalaisen Ikean ohella. Jyskin tuotteet ovat usein tarjouksessa, ja samoja tuotteita näkee usein alennettujen joukossa.
Tietyissä tuoteryhmissä alennukset ovat liki ikuisia. Esimerkiksi patjat, sängyt, lipasto, verhot tai sohvat irtoavat melkein aina jonkinlaisella tarjouksella. Yksittäisten tarjouksien ohella tiettyinä aikoina tarjolla saattaa olla tuoteryhmittäisiä alennuskampanjoita tai jopa koko valikoimaa koskevia prosentuaalisia alennuksia.

Tarjoustyypit ja niiden hyödyntäminen
Jysk tarjoaa monenlaisia tarjouksia. Tarjoukset vaihtelevat yksittäisistä alennuksista laajempiin alennusmyynteihin sekä sesonkialennusmyynteihin.
Mikä mukavaa, tarjoaa Jysk asiakkailleen myös hintavakuutusta. Hintavakuutus toimii niin, että jos asiakas huomaa ostoksensa jälkeen, että tietyn ajanjakson sisällä tuotetta myydään edullisemmin kuin ostohinta oli, hän voi saada hyvityksenä erotuksen suuruisen lahjakortin. Hyvitys koskee sekä verkkokaupan että myymälöiden tarjouksia, mutta ei kuitenkaan esimerkiksi näytekappaleiden myyntejä tai vastaavia.
Jyskin tuotteet ovat pääosin ulkomailla valmistettuja, ja niiden ovh-hinnat saattavat olla varsin korkeita verrattuna niiden todellisiin valmistus- ja myyntikustannuksiin. Siksi Jyskillä onkin usein varaa myydä tiettyjä tuotteita todella roimin alennusprosentein. Esimerkiksi 50 %:n alennukset eivät ole lainkaan epätyypillisiä, vaikka monessa muussa huonekaluliikkeessä tällaiset tarjoukset veisivät firman nopeasti konkurssiin.
Alennukset koskevat usein laajalti koko valikoimaa. Toisena päivänä alennuksessa saattaa olla puutarhakalusteet ja toisena päivänä jotkin toiset tuotteet, kuten esimerkiksi TV-taso tai matot.

Verkkokaupan tarjoukset
Jyskin verkkokauppa toimii osoitteessa https://jysk.fi. Sivuston kautta on mahdollista selata kaikkia eri tarjouksia kätevästi samasta paikasta. Usein samat tuotteet ovat alennuksessa sekä myymälöissä että verkkokaupassa, mutta aina tilanne ei ole näin.
Saatat löytää verkkokaupasta toisinaan poikkeuksellisenkin hyviä tarjouksia. Joskus esimerkiksi koko valikoimasta on mahdollista saada tietyn prosenttiosuuden verran alennusta, kun hyödyntää esimerkiksi alennuskoodin.

Jysk tarjoaa tuotteille edullisen toimituksen sekä takuun myös verkkokaupasta ostettuna. Verkko-ostokset on myös luonnollisesti mahdollista palauttaa tietyn palautusajan sisällä, vaikka kyseessä olisikin ollut tarjoustuote.

Tuotteet kaupan JYSK kuvastoissa

Uusimmat tarjouslehdet

Jälleenmyyjät - huonekalut