Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

Sotka - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset

 

Sotkan tarjousvalikoima
Sotka on yksi Suomen edullisemman hintatason huonekalujälleenmyyjistä. Sotka on pyrkinyt pitämään hintatasonsa alhaisena, ja sen tarjoukset sekä tuotteet ovat vuosien varrella tulleet monelle suomalaiselle tutuiksi.
Sotka on käyttänyt paljon määrärahoja esimerkiksi TV-mainontaan, ja lisäksi se mainostaa tuotteitaan ahkerasti myös muun muassa internetissä. Sotkan hanakat mainokset tuskin ovat jääneet keltään tv:tä katselevalta huomaamatta, ja useimmat suomalaiset tunnistavat vähintäänkin Sotkan nimen.
Sotkan tarjoukset ovat monialaisia, ja ne koskevat usein isoa osaa valikoimasta. Välillä tuntuu, että lähes koko valikoima on kerralla alennuksessa, kun niin matot, sohvat ja sängyt kuin patjat, päiväpeitto ja sohvapöytä lähtevät myymälästä mukaan alennetuin hinnoin.
Tarjouksia on sekä verkossa että myymälöissä, ja lisäksi Sotkalla on myös omia alennuspäiviään, kuten esimerkiksi tööt tööt -päivät, jolloin kokonaisista tuoteryhmistä saattaa olla jopa yli 50 %:n alennuksia. Sotkan tarjoukset ovatkin yleensä erinomaisia.

Sotka verkossa
Sotka toimii myös verkossa. Osoitteesta https://www.sotka.fi/main.php on mahdollista ostaa lukuisia eri tuotteita. Verkossa alennustuotteet on jaoteltu omaan kategoriaansa, josta on helppo katsella kaikkia etuhintaisia tuotteita yhdeltä sivulta.
Tuotteille tarjotaan kotiinkuljetusta, ja myös kotiinkuljetukseen on toisinaan tarjolla alennuksia, jolloin tuotteet voi parhaimmillaan saada jopa kokonaan ilman toimituskuluja suoraan kotiin kuljetettuna. Vaihtoehtoja kuljetukseen on monia, ja osa tuotteista ohjataan noutopisteisiin suoran kotiinkuljetuksen sijasta.

Millaisia tarjouksia Sotka tarjoaa?
Sotka on keskittynyt ennen kaikkea korkean prosenttiosuuden alennuksiin. Se pitää tuotteissaan varsin korkeita normaalihintoja, jotta se pystyy tarjoamaan myöhemmin niistä huimia alennuksia, jotka ovat monin paikoin jopa yli 50 %. Tämä houkuttelee eittämättä asiakaskuntaa.
Sotkassa ei ole lainkaan epätavallista, että esimerkiksi tv-taso, vuodesohva tai matto saattaa lähteä jopa 60 tai 70 %:n alennuksella.
Yksittäisten alennustuotteiden ohella on erityisen yleistä, että alennusta tarjotaan kerralla kokonaisista tuoteryhmistä. Erilaiset kausikampanjat sekä vuosittaiset kampanjat esimerkiksi joulun jälkeen tuovat tavalliseen valikoimaan mukavasti vaihtelua.

Erityisen hyvin hinnoin on monesti mahdollista saada juuri sesongista poistuvia tuotteita tai esimerkiksi edellisen vuoden mallistoa. Uutuustuotteista, jotka juuri saapuvat kaupan valikoimiin, on harvemmin tarjolla roimia alennuksia. Parhaat diilit Sotkalta saa yleensä alennuspäivien aikaan.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - huonekalut