Asko myymälät ja aukioloajat

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA ASKOSTA

Asko on sisustusalan yritys, joka tarjoaa tyylikkäitä kalusteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Myös astiat, matot ja muut tekstiilit kuuluvat yrityksen laajaan tuotevalikoimaan. Yrityksellä on vankka vuosikymmenien kokemus laatutuotteiden tarjonnasta.

Asko palvelee 35 myymälässä ympäri Suomea. Pääkaupunkiseudulla on kuusi myymälää, Tampereella kolme ja Turun seudulla kaksi. Loput myymälöistä ovat jakautuneet eri puolille Suomea ja niitä löytyy esimerkiksi Lahdesta ja Kokkolasta. Tämän lisäksi asiakkaat voivat tilata tuotteita kätevästi yrityksen verkkokaupasta https://www.asko.fi/main.php.

Kaikki Askon tuotteet sisältävät maksuttoman ostoturvavakuutuksen, joka on voimassa 180 päivän ajan. Lisäksi kaikkia Asko Bonnell® Dream -patjasarjan jenkkisänkyjä ja runkopatjoja koskee 12 viikon tyytyväisyystakuu.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT ASKOSTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Tarkat toimipisteiden sijainnit voit tarkistaa kaupungin mukaan tästä osoitteesta. Aukioloajat vaihtelevat hieman toimipisteen sijainnin mukaan, mutta ne on mainittu osoitteen yhteydessä. Samalta sivulta löytyy myös mahdolliset Happy Hours -ajat sekä myymälän puhelinnumero ja sähköposti.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - huonekalut