IKEA myymälät ja aukioloajat

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA IKEASTA

Ikea on alkujaan ruotsalainen yritys, mutta nykyään sillä on maailmanlaajuinen levikki ja se kuuluu yksiin maailman tunnetuimmista sisustusmerkeistä. Yritys on tähdännyt tavallisten ihmisten arkielämän laadun parantamiseen jo vuodesta 1943 lähtien.

Suomessa Ikea-tavarataloissa voi asioida Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Espoossa ja Raisiossa. Lisäksi Jyväskylässä on lähipiste, jossa on kahdensadan tuotteen valikoima. Sieltä on mahdollista myös hakea Ikean verkkokaupasta tai toisesta myymälästä tilattuja tuotteita. Ikea Finlandin lisäksi suomalaisia lähellä on Ikean myymälä Haaparannassa Ruotsin rajan tuntumassa.

Koti ja huonekalut ovat Ikean tuotteiston keskiössä. Valikoimaan kuuluu esim. kaappeja, sohvia, sänkyjä, patjoja, pöytiä, hyllyjä, kodin elektroniikkaa, valaisimia, mattoja, verhoja, puutarhakalusteita, kylpyhuoneen tuotteita, jne.

Tuotteita voi tilata helposti omalta kotisohvalta Ikean verkkokaupasta osoitteesta https://www.ikea.com/fi/fi. Ikean kuvasto tai catalog tarjoaa sisustusideoita ja esittelee uusimpia tarjouksia. Mikäli haluaa saada kansainvälisemmän katsauksen Ikean verkkosivuista, ne ovat nähtävissä osoitteessa ikea.com.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT IKEASTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Ikean pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Ikean viiden suomalaisen tavaratalon sekä yhden lähipisteen sijainnin voi tarkistaa tästä. Jokaisesta tavaratalosta klikattaessa avautuu sivu tarkkoine aukioloaikoineen. Voit tarkistaa samalta sivulta myös haluamasi ravintolan aamupala- ja Bistro-ajat sekä lasten leikkipaikan aukioloajat.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - huonekalut