Lidl - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Lidl tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA LIDLISTÄ

Lidl on monipuolinen päivittäistavaroita myyvä ketju, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002 lähtien. Alun perin se perustettiin Saksassa ja yrityksen historia elintarvikkeiden tukkukaupassa ulottuu aina 1930-luvulle asti. Lidl on noussut saksalaisesta perheyrityksestä kansainväliseksi menestystarinaksi ja nykyään sillä on myymälöitä 28 Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa.

Peruspäivittäistavaroiden joukosta esiin nousevat mm. herkulliset irtokarkit ja maistuva olut. Lisäksi Lidl-supermarketeista löytyy vaihtuva valikoima muitakin käytännöllisiä tuotteita, kuten vaatteita ja kuulokkeita. City Selection -myymälät tarjoavat myös erityistuotteita lähituottajilta ja kauempaakin. Näitä myymälöitä löytyy Helsingin ja Espoon alueelta.

Lidlin sähköinen tarjouslehti esittelee uusimmat viikkotarjoukset. Tämän mainoslehden lisäksi pysyt myös ajan tasalla siitä, mitä juuri tänään on tarjouksessa käyttämällä puhelimeen ladattavaa Lidl-mobiilisovellusta, joka soveltuu Androidille ja iPhonelle.

Lidlillä on oma neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti nimeltä Liedellä, joka tarjoaa innoittavia reseptejä ruoanlaittoon.

Yrityksellä on omat erityisesti urheilijoille suunnatut verkkosivut, joilta löytää lisäenergiaa treenaamiseen. Suuremmat tilaukset saa noutopisteisiin maksuttomasti. Käy katsastamassa valikoiman tuotteet tästä.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT LIDLISTÄ

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Yhtiön Suomen pääkonttori on Espoossa. Päivittäin tuoreita tuotteita toimittavia jakelukeskuksia on Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä. Tarkemmat tiedot eri kauppojen sijainneista ja aukioloajoista saa postinumeron tai kaupungin mukaan tästä.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - ruokakaupat