K-citymarket - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

K-citymarket tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA K-RUOKAKAUPOISTA

K-ruokakauppoihin kuuluu K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket sekä Neste K. Ne ovat osa Kesko-konsernia, jonka lähikauppaverkkoon kuuluu lähes 1000 lähikauppaa. Niitä sijaitsee ympäri Suomea mukaan lukien Oulussa, Mikkelissä, Koivukylässä, Kuopiossa, Kajaanissa, Järvenpäässä, Lappeenrannassa, Porvoossa ja pääkaupunkiseudulla.

K-Ruoka on K-ruokakauppojen nettisivusto, mistä voi tarkastella K-Ruokakauppojen tarjontaa sekä tilata ruokaa. Tutustu valikoimaan osoitteessa https://www.k-ruoka.fi/k-citymarket. Tuotteet on mahdollista tilata verkkokaupasta ja ne voi hakea kaupasta valmiiksi kerättyinä tai tilata suoraan omalle kotiovelle. Kotiinkuljetusajat näkyvät sivun oikealla puolella, kun klikkaat tästä. K-Citymarketin sivuilta löytyy myös herkullisia ja inspiroivia reseptejä.

K-Ruokakaupat kattavat suuren valikoiman päivittäistuotteita koko perheelle. Myytävien elintarvikkeiden joukkoon kuuluu niin hedelmiä, maitotuotteita, tuoretta kirjolohta, leipää, irtokarkkeja kuin joulukinkkujakin. Niiden lisäksi isommista K-ruokakaupoista löytyy myös esim. vaatteita, kenkiä ja kosmetiikkaa. Suomalaisten kestosuosikkibrändit, kuten Juhla Mokka, ovat hyvin edustettuina.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT K-RUOKAKAUPOISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Kauppojen sijaintia ja aukioloaikoja voi hakea nimellä tai paikkakunnan mukaan yrityksen omilta sivuilta osiosta ”kaupat”. Aukioloajat vaihtelevat kauppakohtaisesti. Jotkut kaupat palvelevat jopa klo. 24.00 asti.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - ruokakaupat