Prisma tarjoukset & tarjouslehti


Jos etsit verkosta liikkeen Prisma mainoksia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät tuoreimmat liikkeen Prisma tarjouslehdet, joiden avulla saat parhaat hinnat ja tarjoukset liikkeestä. Jos haluat säästää rahaa hyödyntäen liikkeen Prisma viikoittaisia kuvastoja ja saada parhaat tarjoukset liikkeen Prisma tarjouslehdistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Valitse myymälä  
Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

Prisma tarjoukset

Prisma tarjoukset  - 01.09.2021 - 30.09.2021.
01.09. - 30.09.2021
Voimassa kaikissa Prisma-toimipisteissä.

Prisma tarjoukset

Prisma tarjoukset .
Voimassa kaikissa Prisma-toimipisteissä.

Prisma tarjoukset

Prisma tarjoukset .
Voimassa kaikissa Prisma-toimipisteissä.
 

Prisman tarjoukset tarkastelussa
Prisma on tullut tunnetuksi paitsi Suomen ensimmäisenä hypermarkettiketjuna, myös sen tarjoamista erinomaisista tarjouksistaan. Toisin kuin K-ryhmän kaupoissa, tarjoukset eivät kuulu ainoastaan asiakasomistajille, vaan kaikille.
Prisman alennukset keskittyvät sekä päivittäistavarapuolelle että moniin muihin tuotteisiin, joita sen myymälöistä on mahdollista ostaa. Prisman tarjoukset vaihtelevat yleensä pitkälti vuodenajan mukaan. Esimerkiksi kesäaikaan tarjolla on paljon ulkoiluun liittyviä tuotteita, ja alennuksessa saattaa olla vaikka puhallettava uima-allas tai hulavanne.
Prisma toimii nykyään myös verkossa, ja osa sen tarjouksista keskittyykin myymäläpuolen sijaan verkkoon. Prisma kauppakassi -palvelun kautta on lisäksi mahdollista tilata myös sellaisia tarjoustuotteita, jotka eivät muuten ole verkkokaupan valikoimissa. Kauppakassi-palvelu koskee etenkin päivittäistavaroita sekä elintarvikkeita.

Prisma julkaisee monesti verkkosivuillaan osoitteessa https://www.prisma.fi/fi omat tarjouslehtensä. Tarjouksia löytyy verkkokaupan ohella myymälöittäin, ja kahdessa eri myymälässä voi olla toisistaan eroavat tarjoukset. Tarjousten vaihtelun lisäksi saattavat Prismojen palveluvalikoimatkin vaihdella ja osasta saattaa löytyä pelkän kaupan ohella myös esimerkiksi parturi tai kahvila.

Asiakasomistajuus
Pelkkien erilaisten tarjousten ja kampanjoiden ohella yksi S-ryhmän merkittävimmistä eduista on niiden tarjoamat bonukset asiakasomistajille, eli S-etukortin omistajille. Mikäli kaupassa käyntiä keskittää esimerkiksi juuri Prismoihin, on mahdollista saada ostoksistaan takaisin varsin hyviäkin bonuksia aina kuun lopussa.
Suuri osa Prisman eduista perustuukin varsinaisten tarjousten sijaan juuri asiakasomistajuuden mahdollistamiin bonuksiin. S-etukortin hankkimisesta veloitetaan kertamaksu, mutta tämän jälkeen sen omistamiseen ei liity kuukausimaksuja tai muita palvelumaksuja.
Toisinaan Prismoissa järjestetään erityisiä päiviä, jolloin bonukset on mahdollista lunastaa tuplana, joten näitä kannattaa pitää silmällä.
Kivijalkamyymälöiden ohella bonuksia on mahdollista kerryttää myös verkkokaupasta tehtyjen ostosten kautta. Verkkokaupasta on tarjolla lisäksi omia erikoistarjouksiaan, joita ei välttämättä myymälästä löydä.

Mitä kaikkea voin löytää tarjouksesta?
Prisman tarjoukset ovat hyvin monialaisia. Erityisesti tarjouksissa kiinnitetään huomiota vuodenaikaan, ja alennuksessa on yleensä joko vuodenaikaan sopivia vaatteita sekä tuotteita tai juuri sesongin loppuessa vanhoja tuotteita.

Prisman tarjoukset kattavat pelkkien tavaroiden lisäksi myös elintarvikepuolen. Tarjolla on hyvin samankaltaisia tarjouksia kuin S-ryhmän muissakin kaupoissa. Ennen kaikkea tuotteet pyritään pitämään myös vakiohintatasoltaan alhaisina valtavien tarjousten sijaan.

Prisma-myymälät
Suosituimmat tarjouslehdet

Tuotteet

Jälleenmyyjät