Biltema myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Biltema, mukaan lukien Biltema -liikkeiden sijainnit ja Biltema -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Biltema.


Biltema tarjoukset
Biltema tarjoukset
Biltema tarjoukset

TIETOJA BILTEMASTA

Biltema on vahvan kasvun yritys, joka on erikoistunut autoiluun, veneilyyn sekä rakentamiseen ja kodin tarvikkeisiin. Se perustettiin alun perin Ruotsissa vuonna 1963 ja edulliset hinnat sekä tuotteiden hyvä laatu ovat olleet yrityspolitiikan keskiössä sen alkuajoista lähtien.

Yrityksellä on Suomessa 15 rautakauppaa eri puolella Suomea. Myymälöitä löytyy mm. seuraavista kaupungeista: Tampere, Espoo, Kuopio, Lahti, Oulu, Raisio, Seinäjoki, Vantaa, Riihimäki ja Kokkola. Tämän lisäksi Kempeleellä ja Raisiossa edullinen Biltema Café palvelee tavaratalon yhteydessä.

Asiakkaat voivat myös tilata tuotteita kätevästi kotoa Bilteman verkkokaupasta osoitteesta https://www.biltema.fi mihin aikaan tahansa, sillä se palvelee asiakkaita 24/7. Yrityksen sivuilta voi myös tiedustella eri tuotteiden saatavuutta.

Bilteman valikoimaan kuuluu valtava määrä erilaisia tuotteita: autojen, moottoripyörien ja veneiden varaosia sekä muita niiden korjaukseen tai tuunaukseen tarvittavia osia. Myös kuljetus- ja hinaustarvikkeita, pyöriä ja muita urheilutarvikkeita löytyy runsaasti. Lisäksi yritys tarjoaa kalastusvälineitä, leireilytarvikkeita, tarvikkeita puutarhanhoitoon, lemmikkieläintarvikkeita, askarteluvälineitä, yms. vapaa-aikaan liittyviä tuotteita. Kodinhoito hoituu vaivattomasti Bilteman keittiökoneilla, siivoustuotteilla ja tekstiilien ja vaatteiden huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Koti saa uutta ilmettä loistavilla keittiö- ja sisustustuotteilla ja pysyy viileänä laadukkaiden tuulettimien ansiosta. Kodin turvallisuus on tärkeä tekijä ja Biltemasta löytyy sen turvaamiseen tarvittavat välineet: hälyttimet, palovaroittimet ja -sammuttimet, sammutuspeitteet ja paljon muuta. Yrityksen laajaa tuotevalikoimaa voi tarkastella tarkemmin yrityksen suuresta kuvastosta.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT BILTEMASSA ASIOINNISTA

  • Edulliset hinnat ja tarjoukset: Biltema tarjoaa hyvää laatua kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi liittymällä ”Minun Biltemaan” asiakkaat voivat hyötyä erityisistä kampanjatarjouksista.
  • Kaikki kotiin ja vapaa-aikaan liittyvä helposti saatavilla: Biltema on tee-se-itse ihmisen paratiisi, sillä kodinrakentamiseen, tuunaamiseen ja muuhun aktiiviseen puuhasteluun tarvittavat tuotteet löytyvät helposti samasta myymälästä.
  • Monipuolinen verkkokauppa: verkkokaupasta voi tilata tuotteita laidasta laitaan.
  • Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys: Biltema panostaa ympäristöystävälliseen kehitykseen ja ottaa laajentumisessaan sekä tuotekehityksessään ympäristövaikutukset huomioon. Jopa Bilteman uusin suuri kuvasto on painettu ympäristöystävälliselle paperille. Lisäksi Biltema Foundation-säätiö tukee erilaisia projekteja, jotka tukevat mm. lasten ja nuorten koulutusta sekä vähäosaisia. Tarkempia tietoja Biltema Foundationin projekteista voi tarkastella seuraavasta linkistä.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Lähimmän myymälän sekä sen tarkan sijainnin voi tarkistaa oheisesta linkistä. Samalta sivulta näet myös kätevästi liikkeiden päivittäin päivittyvät aukioloajat.