K-Rauta myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä K-Rauta, mukaan lukien K-Rauta -liikkeiden sijainnit ja K-Rauta -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien K-Rauta.


K-Rauta tarjoukset
K-Rauta tarjoukset
K-Rauta tarjoukset

TIETOJA K-RAUDASTA

K-Rauta on rautakauppa, josta löytyy tarvikkeet kodin rakentamiseen, remontoimiseen, kalustamiseen, sisustamiseen sekä puutarhan hoitoon. Se on Suomessa johtavassa asemassa alan markkinoilla. Se kuuluu Keskon omistukseen, mutta K-kauppias-yrittäjät ovat vastuussa paikallisten K-Rautojen toiminnasta. Täten voidaan panostaa entistä enemmän hyvään palvelun laatuun ja siihen, että asiakkaiden paikalliset tarpeet otetaan paremmin huomioon tuotevalikoiman suunnittelussa.

K-Rauta-myymälöitä löydät mm. seuraavista kaupungeista: Kuopio, Lappeenranta, Oulunkylä, Välivainio, Pori, Järvenpää, Rovaniemi, Äimärautio, Seinäjoki, Lanterna, Kotka, Naumanen ja Skanssi.

K-raudan tuotteisto vastaa loistavasti ammattirakentajan sekä tee-se-itse -ihmisen tarpeisiin. Tuotteisto pitää sisällään mm. sauna- ja kylpyhuonekalusteita, maaleja, tapetteja, laattoja, laminaatteja, parketteja, huonekaluja, sähkötarvikkeita, rakennustarvikkeita ja puutavaraa, käsityökaluja, pintaremontointitarvikkeita, työvaatteita, ilmanvaihtojärjestelmän osia sekä kodinkoneita.

Asiakkaiden on mahdollista tilata tuotteet etukäteen verkkokaupasta ja hakea ne lähimmästä myymälästä. Lisäksi tuotteita voi valita kotiin kuljetettavaksi yli 35 000 tuotteen valikoimasta. Lue lisää sekä tutustu laajaan verkkokaupan tuotevalikoimaan osoitteessa https://www.k-rauta.fi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT K-RAUDASTA

  • Paikallinen palvelu: Hyvä palvelu ja asiakkaiden tarpeiden huomiointi on K-Raudalle erittäin tärkeää.
  • Ammattikamaa ammattilaisille: K-Rauta tarjoaa ammattitaitoisesti suuren valikoiman hyvälaatuisia rakennus- ja remontointituotteita sekä kaikkea muuta kotiin liittyvää. Valikoima vastaa sekä alan ammattilaisten että ammattimaisten harrastajien tarpeisiin.
  • Edut ja tarjoukset: Ostokset kerryttävät Plussa-pisteitä ja tarjolla on monia tuotteita alennetuin hinnoin.
  • Helppo ja huoleton toteutus: Asiakkaalla on mahdollisuus saada remonttiapua tai jopa koko remonttiurakan voi jättää K-Raudan remonttimestarin hoidettavaksi. Myös uusien tuotteiden asennukseen saa K-Raudalta ammattilaisten apua.
  • Suunnitteluapu: Fyysisen asiantuntijoiden suunnitteluavun lisäksi K-Rauta tarjoaa helppokäyttöisen suunnitteluapuohjelman, joka helpottaa remonttiprosessia.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Yli sadan myymälän joukosta löydät helposti sinua lähimmän rautakaupan tästä. Voit etsiä sen sijaintia paikkakunnan tai kaupan nimen mukaan. Samalla näet myös myymälän aukioloajat eri päivinä.