Motonet - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Motonet tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA MOTONETISTA

Motonet Oy on suomalainen perheyritys, jonka erikoisalaa on autojen varaosien, työkalujen ja muiden autotarvikkeiden myynti. Se aloitti toimintansa vuonna 1990 ja on sittemmin laajentanut toimintaansa lukuisiin Suomen kaupunkeihin sekä Viroon. Se kuuluu osaksi Broman Group -konsernia.

Motonet-rautakaupasta löytyy varaosat yli 600 erilaiseen automalliin. Lisäksi tuotteisto kattaa esimerkiksi polkupyörät, veneilytarvikkeet, metsästysvälineet, puutarhakoneet ja -kalusteet, plasmasytyttimet ja sähkötarvikkeet.

Motonetillä on nettisivut, joilta voi helposti tarkastaa yrityksen tuotteet ja tarjoukset. Tilatut tuotteet voi hakea lähimmästä tavaratalosta tai tilata kotiinkuljetuksena. Tarkastele Motonetin huippuvalikoimaa osoitteessa https://www.motonet.fi. Sivustosta on olemassa myös mobiiliversio.

Motonet tarjoaa useita muitakin palveluja tuotemyynnin lisäksi. Näihin kuuluvat Motonet-korjaamot, Motomaatti, Motopesu, Mototurva ja Motolataus. Katso tarkempia tietoja alta.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT MOTONETISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Motonetillä on Suomessa 34 liikettä. Toimipaikkoihin kuuluvat mm. Turku, Mikkeli, Oulu, Kuopio, Lahti, Savonlinna, Pori, Rauma ja Tornio. Aukioloajat vaihtelevat hieman myymäläkohtaisesti, mutta ne, sekä tarkat osoitteet, voi tarkistaa kätevästi tästä.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - muut