Intersport - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Intersport tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA INTERSPORTISTA

Intersport on Suomessa markkinoiden johtava urheiluvaatteiden ja -tarvikkeiden vähittäismyyntiyritys. Suomessa sillä on yhteensä 62 kauppaa ja kaiken kaikkiaan Intersport-brändi omistaa 5400 kauppaa.

Kattavasta valikoimasta löytyy urheiluun sopivia takkeja, huppareita, paitoja, trikoita, housuja, käsineitä, päähineitä ja muita asusteita sekä eri lajeihin sopivia tarvikkeita, kuten suksipaketteja, polkupyöriä, lenkkikenkiä, luistimia, jääkiekkomailoja, palloja ja uima-asuja.

Intersport-myymälöitä löytyy muun muassa seuraavista suomalaisista kaupungeista: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nummenpää, Porvoo, Turku, Tampere, Lohja, Seinäjoki, Oulu, Kuopio, Kajaani, Kouvola ja Lappeenranta. Nähdäksesi koko listan kaikista myymälöistä, katso tämä linkki.

Intersportin verkkokaupasta https://www.intersport.fi/fi/  on helppo tilata tuotteita ja etsiä tarjouksia ja tarkastella Intersportin kuvastoa.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT INTERSPORTISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Lähimmän Intersportin osoitteen ja aukioloajat voi etsiä kartalta tai kaupungin nimen tai postinumeron mukaan tästä. Myymäläpisteitä voi rajata myös halutun palvelun, kuten luistimien teroituksen tai suksien puhdistamisen, mukaan.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - urheilu