Intersport - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset


Voimassa olevat tarjouslehdet

Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

 

Intersportin tarjoustuotteet
Intersport on taatusti yksi Suomen suurimmista ja näkyvimmistä urheiluliikkeistä. Intersportin tarjoukset tunnetaan ympäri Suomen, ja myymäläketju on ollut hyvin näkyvä esimerkiksi TV-markkinointinsa ansiosta.
Intersportin tarjouslehtien anti on usein hyvin moninaisia. Tarjolla voi olla hulavanne tai polkupyörät alennetuin hinnoin. Intersportin hintataso on pääsääntöisesti muuten melko lailla keskitasoa. Liike ei ole tunnettu erityisen halpana liikkeenä, mutta se ei toisaalta kuulu myöskään Suomen kalleimpien urheilutarvikemyymälöiden joukkoon.
Intersport panostaa pelkän hinnan ohella myös asiantuntevuuteen, ja myyjillä on monesti paljon kokemusta sekä tietoa erilaisista tuotteista. Näin asiakaspalvelijat pystyvät paremmin palvella asiakkaita ja tarjota juuri heille parhaiten sopivia tuotteita sekä vinkkejä.

Intersportin tarjoukset pitävät sisällään sekä yksittäin alennettuja tuotteita että kokonaisia tuoteryhmiä koskevia alennuksia. Kuten Intersportin etusivulta osoitteesta https://www.intersport.fi/fi on nähtävillä, tarjouksia on jaossa usein ja paljon.
Tarjoukset ovat usein varsin anteliaita, ja ei ole tavatonta nähdä jopa 50 %:n alennuksia tietyistä tuotteista. Erityisen mehukkaita alennuksia on tarjolla yleensä sesonkien alkaessa ja loppuessa, eli esimerkiksi talven vaihtuessa kevääseen tai kesän vaihtuessa syksyyn. Sesonkien vaihteessa edellisen sesongin tuotteita saattaa saada tavallista paremmin alennuksin.

Intersportin verkkokauppa
Intersport on nykyisin erityisen aktiivinen netissä. Netin kautta on mahdollista ostaa tuotteita joko kotiinkuljetuksella tai esimerkiksi noudolla jostain myymälästä. Lisäksi asiakkaat voivat tarkastaa myös tarjoustuotteiden osalta kunkin tuotteen saatavuuden yksittäisissä myymälöissä. Voit vaikka tarkastaa, onko jokin tuote saatavilla Joutsensilta-myymälässä.
Verkkokaupan kautta on joskus tarjolla myös eksklusiivisia tarjouksia, eli sellaisia tarjouksia, jotka ovat saatavilla yksinomaan nettiasiakkaille. Myös esimerkiksi tuotteiden kotiinkuljetukseen saatetaan silloin tällöin tarjota hinnanalennuksia.

Eri tarjoustyypit
Intersport tarjoaa monipuolisesti erilaisia alennuksia ja kampanjoita. Sen last chance -tuotteet ovat yksittäisiä alennuksia poistotuotteista. Tämän lisäksi alennuksia järjestetään kampanjoittain, eli tiettyinä aikoina kaupassa saattaa olla käynnissä isommatkin alennusmyynnit.
Tämän lisäksi Intersport on erityisen tunnettu seura-alennuksistaan. Tietyn seuran junioreille saattaa esimerkiksi olla tarjolla tietyn prosenttiosuuden verran alennusta joistakin tuoteryhmistä tai koko valikoimasta.

Lisäksi joskus verkossa saatetaan järjestää yksittäisiä kampanjoita, joissa koko valikoimasta on tarjolla jokin prosentti alennusta.

Uusimmat tarjouslehdet

Jälleenmyyjät - urheilu