Alko myymälät ja aukioloajat

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA ALKOSTA

Alko on alkoholijuomien myyntiin erikoistunut yritys, jolla on Suomessa alalla johtoasema. Yrityksellä on ollut yksinoikeus vahvempien alkoholijuomien myyntiin jo useiden vuosikymmenien ajan.

Alkolla on peräti 360 myymälää ja lisäksi noin 80 noutopistettä, jotka täydentävät myymäläverkostoa. Noutopisteistä asiakas voi hakea Alkon verkkokaupasta tilaamansa tuotteet. Alko-kaupan lisäksi noutopisteenä voi toimia jokin toinen paikkakuntalainen palveluyritys. Helsinki, Seinäjoki, Joensuu, Rovaniemi ovat muutamia esimerkkejä kaupungeista, joista löytyy useita Alkon myymälöitä.

Alkolla on kolme erilaista myymälätyyppiä. Lähimyymälä vastaa erityisesti paikalliseen kysyntään. Tarjontaan kuuluvat kestosuosikit ja lisäksi vaihtuvia kausituotteita. Erikoismyymälässä on edellistä laajempi valikoima ja tuotteisiin kuuluu myös harvinaisempia juomia. Myymäläketjun laajin valikoima on esillä huippumyymälöissä. Niissä järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia, joissa asiakkaat pääsevät aktiivisiksi osallistujiksi. Huippumyymälöitä löytyy seuraavista kaupungeista: Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Vaasa ja Oulu.

Koko Alkon tuotevalikoima on muutaman klikkauksen päässä. Alkon nettikaupasta https://www.alko.fi voi tilata mitä tahansa tuotteita lähimpään Alkon myymälään tai noutopisteeseen. Nettikaupasta haettaessa tuotteet voi rajata erilaisten kriteereiden, kuten esimerkiksi valmistusmaan tai juomille sopivan ruokatyypin mukaan. Myös hinnasto on selkeästi näkyvillä ja hakua voi mukauttaa omaan hintahaarukaan sopivaksi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT TYKKÄÄVÄT ASIOIDA ALKOSSA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Myymälät ja noutopisteet palvelevat koko maan laajuisesti ja niitä voi hakea seuraavasta linkistä. Alkon myymäläverkosto näkyy myös kartalla, josta myymäläkohtaiset aukioloajat, tarkat osoitteet sekä myymäläkohtainen valikoima löytyvät helposti. Liikkeiden aukiolo vaihtelee myymäläkohtaisesti.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - ruokakaupat