JYSK Lakana - Hinta ja alennus

search

Hintakatsaus

Myyjä
Kuvaus
Pätevyys
Hinta
logo - JYSK
JYSK
Jerseylakana JANNE 90x200x30cm harmaa  

*

3,50 €
logo - JYSK
JYSK
Jerseylakana JANNE 90x200x30cm harmaa  

*

3,50 €
logo - JYSK
JYSK
Lakana ELISABETH 135x240cm valkoinen  

*

4,50 €
logo - JYSK
JYSK
Lakana ELISABETH 135x240cm valkoinen  

*

4,50 €
logo - JYSK
JYSK
Satiinilakana SANDRA 150x250cm valkoinen  

*

10,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Hinta ei välttämättä koske kaikkia toimipisteitä

** Hinta saattaa olla ilman ALV

Löydät tuotteen lakana alennettuun hintaan 3,50 € kaupasta JYSK. Tämä erikoistarjous on voimassa 29.02.2024 - 01.03.2034. Jos haluat ostaa tuotteen lakana, vieraile lähimmässä JYSK-kaupassasi.

Jos haluat tosissasi säästää rahaa tehdessäsi ostoksia ja vielä mahdollisimman paljon, seuraa tarkasti verkkosivustomme tarjouslehtiä. Meiltä löytyy säännöllisesti liikkeen JYSK tuotteen lakana tarjouksia, ja uusimmat liikkeen JYSK tuotetta lakana koskevat tarjoukset sisältävät tarjouslehdet tulevat meille heti, kun ne julkaistaan.

Eikä kyseessä ole pelkästään liikkeen JYSK tuotetta lakana koskevat tarjoukset, voit myös etsiä tuotteen lakana tarjouksia muilta myyjiltä, kuten -, tai voit katsoa mahtavat muiden shoppailijoiden etsimät alennuskampanjat, alennukset ja tarjoukset verkkosivustollamme. Tämän päivän suosituimpiin tarjouksiin lukeutuvat seuraavien tuotteiden tarjoukset: lilja, liitutaulu, LEGO City, LEGO Classic, LEGO Duplo, leivontasetti, levitän, lager, linssit, leikkikeittiö. Minun Tarjouslehteni julkaisee tuhansia erikoistarjouksia päivittäin, ja jos haluat uusimmat tarjoukset, palaa tarkastamaan ne meiltä!

Ostopaikka - lakana

Uusimmat tarjouslehdet