Lidl myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Lidl, mukaan lukien Lidl -liikkeiden sijainnit ja Lidl -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Lidl.


Lidl tarjoukset
Lidl tarjoukset
Lidl tarjoukset

TIETOJA LIDLISTÄ

Lidl on monipuolinen päivittäistavaroita myyvä ketju, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002 lähtien. Alun perin se perustettiin Saksassa ja yrityksen historia elintarvikkeiden tukkukaupassa ulottuu aina 1930-luvulle asti. Lidl on noussut saksalaisesta perheyrityksestä kansainväliseksi menestystarinaksi ja nykyään sillä on myymälöitä 28 Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa.

Peruspäivittäistavaroiden joukosta esiin nousevat mm. herkulliset irtokarkit ja maistuva olut. Lisäksi Lidl-supermarketeista löytyy vaihtuva valikoima muitakin käytännöllisiä tuotteita, kuten vaatteita ja kuulokkeita. City Selection -myymälät tarjoavat myös erityistuotteita lähituottajilta ja kauempaakin. Näitä myymälöitä löytyy Helsingin ja Espoon alueelta.

Lidlin sähköinen tarjouslehti esittelee uusimmat viikkotarjoukset. Tämän mainoslehden lisäksi pysyt myös ajan tasalla siitä, mitä juuri tänään on tarjouksessa käyttämällä puhelimeen ladattavaa Lidl-mobiilisovellusta, joka soveltuu Androidille ja iPhonelle.

Lidlillä on oma neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti nimeltä Liedellä, joka tarjoaa innoittavia reseptejä ruoanlaittoon.

Yrityksellä on omat erityisesti urheilijoille suunnatut verkkosivut, joilta löytää lisäenergiaa treenaamiseen. Suuremmat tilaukset saa noutopisteisiin maksuttomasti. Käy katsastamassa valikoiman tuotteet tästä.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT LIDLISTÄ

  • Palkittua laatua: Lidl tarjoaa halvat hinnat laadusta tinkimättä ja yritys onkin voittanut monia puolueettomia hintavertailuja. Tavallisestikin edullisten hintojen lisäksi Lidl tarjoaa paljon kampanjahintoja. Ajankohtaiset tarjoushinnat näkee Lidlin mainoskuvastosta. Tutustu yritykseen ja sen valikoimaan sivulla https://www.lidl.fi.
  • Tuoreus: Paistopisteissä on tarjolla uunituoreina irtotuotteina monenlaisia leipiä, karjalanpiirakoita, pasteijoita ja makeita leivonnaisia.
  • Vastuullisuus: Lidl toimii vastuullisesti sekä paikallisesti että kansainvälisesti kaikilla osa-alueilla. Myymälä panostaa sertifioituihin tuotteisiin varmistuakseen tuotantotapojen laadukkuudesta. Esimerkiksi voi nostaa Lidlin Ilona-kevytmaidon, joka on peräisin suomalaisilta Welfare Quality -tiloilta, joissa eläinten hyvinvointi on taattu ympäri vuoden. Myös työntekijöiden oloihin kiinnitetään erityistä huomiota.
  • Tapahtumat: Lidl järjestää esimerkiksi ilmaisen kesäkiertueen, joka pysähtyy viidessä kaupungissa. Kiertueella on luvassa kotimaisia artisteja ja grillausta. Tarkemmat lisätiedot näet tästä.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Yhtiön Suomen pääkonttori on Espoossa. Päivittäin tuoreita tuotteita toimittavia jakelukeskuksia on Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä. Tarkemmat tiedot eri kauppojen sijainneista ja aukioloajoista saa postinumeron tai kaupungin mukaan tästä.