K-citymarket myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä K-citymarket, mukaan lukien K-citymarket -liikkeiden sijainnit ja K-citymarket -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien K-citymarket.


K-citymarket tarjoukset
K-citymarket tarjoukset
K-citymarket tarjoukset

TIETOJA K-RUOKAKAUPOISTA

K-ruokakauppoihin kuuluu K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket sekä Neste K. Ne ovat osa Kesko-konsernia, jonka lähikauppaverkkoon kuuluu lähes 1000 lähikauppaa. Niitä sijaitsee ympäri Suomea mukaan lukien Oulussa, Mikkelissä, Koivukylässä, Kuopiossa, Kajaanissa, Järvenpäässä, Lappeenrannassa, Porvoossa ja pääkaupunkiseudulla.

K-Ruoka on K-ruokakauppojen nettisivusto, mistä voi tarkastella K-Ruokakauppojen tarjontaa sekä tilata ruokaa. Tutustu valikoimaan osoitteessa https://www.k-ruoka.fi/k-citymarket. Tuotteet on mahdollista tilata verkkokaupasta ja ne voi hakea kaupasta valmiiksi kerättyinä tai tilata suoraan omalle kotiovelle. Kotiinkuljetusajat näkyvät sivun oikealla puolella, kun klikkaat tästä. K-Citymarketin sivuilta löytyy myös herkullisia ja inspiroivia reseptejä.

K-Ruokakaupat kattavat suuren valikoiman päivittäistuotteita koko perheelle. Myytävien elintarvikkeiden joukkoon kuuluu niin hedelmiä, maitotuotteita, tuoretta kirjolohta, leipää, irtokarkkeja kuin joulukinkkujakin. Niiden lisäksi isommista K-ruokakaupoista löytyy myös esim. vaatteita, kenkiä ja kosmetiikkaa. Suomalaisten kestosuosikkibrändit, kuten Juhla Mokka, ovat hyvin edustettuina.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT K-RUOKAKAUPOISTA

  • Kilpailukyiset hinnat ja tarjoukset: Asiakkaat rakastavat arjen säästöjä ja K-ruokakaupoista löytyy ilahduttavia tarjouksia päivittäin. Ne näkyvät K-Citymarketin tarjouslehdessä. Erityisiin tarjouskampanjoihin kuuluu Mammuttimarkkinat ja Euron päivät.
  • Tuoreet tuotteet: K-ruokakaupat panostavat ensiluokkaiseen laatuun ja tuotteiden tuoreuteen.
  • Helppo asiointi: Asioinnin helppous on maksimoitu, sillä asiakkaat voivat hoitaa ostokset kätevästi netissä ja näin säästää aikaa. Päivä helpottuu, kun tuotteet saa valmiiksi kerättyinä tai ihan kotiin asti. K-ruokakaupan nettisivuilta ostettaessa asiakas voi luoda oman suosikkituotelistan ja näin tehostaa ostoprosessia entisestään.
  • Asiakasedut: K-Plussakortilla saa päivittäin monia etuja ja alennuksia. Etuja voi etsiä tuoteryhmittäin tästä.
  • Monet maksutavat: Monet maksukortit sopivat maksamiseen sekä nettikaupassa että myymälöissä. K-ruokakaupoissa voi 2019 vuodesta lähtien maksaa myös puhelimen MobilePayn avulla.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Kauppojen sijaintia ja aukioloaikoja voi hakea nimellä tai paikkakunnan mukaan yrityksen omilta sivuilta osiosta ”kaupat”. Aukioloajat vaihtelevat kauppakohtaisesti. Jotkut kaupat palvelevat jopa klo. 24.00 asti.