K-citymarket myymälät ja aukioloajat

K-citymarket myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä K-citymarket, mukaan lukien K-citymarket -liikkeiden sijainnit ja K-citymarket -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien K-citymarket.


K-citymarket tarjoukset
K-citymarket - sijainnit

TIETOJA K-RUOKAKAUPOISTA

K-ruokakauppoihin kuuluu K-Market, K-Supermarket, K-Citymarket sekä Neste K. Ne ovat osa Kesko-konsernia, jonka lähikauppaverkkoon kuuluu lähes 1000 lähikauppaa. Niitä sijaitsee ympäri Suomea mukaan lukien Oulussa, Mikkelissä, Koivukylässä, Kuopiossa, Kajaanissa, Järvenpäässä, Lappeenrannassa, Porvoossa ja pääkaupunkiseudulla.

K-Ruoka on K-ruokakauppojen nettisivusto, mistä voi tarkastella K-Ruokakauppojen tarjontaa sekä tilata ruokaa. Tutustu valikoimaan osoitteessa https://www.k-ruoka.fi/k-citymarket. Tuotteet on mahdollista tilata verkkokaupasta ja ne voi hakea kaupasta valmiiksi kerättyinä tai tilata suoraan omalle kotiovelle. Kotiinkuljetusajat näkyvät sivun oikealla puolella, kun klikkaat tästä. K-Citymarketin sivuilta löytyy myös herkullisia ja inspiroivia reseptejä.

K-Ruokakaupat kattavat suuren valikoiman päivittäistuotteita koko perheelle. Myytävien elintarvikkeiden joukkoon kuuluu niin hedelmiä, maitotuotteita, tuoretta kirjolohta, leipää, irtokarkkeja kuin joulukinkkujakin. Niiden lisäksi isommista K-ruokakaupoista löytyy myös esim. vaatteita, kenkiä ja kosmetiikkaa. Suomalaisten kestosuosikkibrändit, kuten Juhla Mokka, ovat hyvin edustettuina.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT K-RUOKAKAUPOISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Kauppojen sijaintia ja aukioloaikoja voi hakea nimellä tai paikkakunnan mukaan yrityksen omilta sivuilta osiosta ”kaupat”. Aukioloajat vaihtelevat kauppakohtaisesti. Jotkut kaupat palvelevat jopa klo. 24.00 asti.

Tuotteet

K-citymarket-myymälät
Suosituimmat tarjouslehdet