Kärkkäinen - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Kärkkäinen tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

Tietoa Kärkkäisestä

Kärkkäinen on alun perin ylivieskalainen tavarataloketju. Yrityksellä on muutamia liikkeitä ympäri Suomen, ja sen suurin myymälä sijaitsee Lahdessa. Myös Oulu, Ylivieska, Ii sekä Jyväskylä (alueella Palokka) ovat saaneet omat Kärkkäinen-myymälänsä. Kärkkäinen perustettiin vuonna 1988, ja se lukeutuu Suomen suosituimpien halpaketjujen joukkoon.

Nykyisin Kärkkäinen toimii ja myy tuotteitaan myös netissä. Verkkokauppa on nykyisin iso osa bisnestä, ja sitä kautta tuotteita pystytään toimittamaan ympäri maan. Kärkkäisen fyysisistä sijainneista on Lahti merkittävin. Eri liikkeiden aukioloajat löytyvät tästä linkistä.

Varsin edullisista hinnoistaan sekä erilaisista tarjouskampanjoistaan tunnettu tavarataloketju tahkosi yli 200 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2019.
 

Tuotevalikoima

Kärkkäinen on erittäin monipuolinen tavaratalo, josta löytyy tuotteita moneen eri tarkoitukseen. Valikoimissa on niin auton renkaat kuin puhelimet ja tabletitkin. Valikoima kattaa myös esimerkiksi erilaiset puutarhatuotteet, vaatteet ja asusteet, lelut, kodintuotteet, hyvinvointituotteet sekä paljon muuta.

Esimerkiksi verkkokaupan valikoimissa on yli 100 000 tuotetta, ja yhteensä Kärkkäinen mainostaa yli 200 000 tuotteen valikoimaa. Monipuolinen tuotevalikoima on varmasti yksi halpaketjun tärkeimmistä myyntivalteista. Tarjolla on lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja tavaratalot tarjoavat yhdellä pysähdyksellä todella monipuolisen kokemuksen.

Myös aukiolo on tärkeä osa ketjun myyntivaltteja. Myymälät ovat auki pitkään, ja verkkokaupan kautta on mahdollista shoppailla vuorokauden ympäri. Nopeat toimitukset ja helpot palautukset tekevät Kärkkäisestä erittäin suositun kohteen myös netissä.

Kärkkäisen etusivua, https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/, katsellessa on selvää, että verkkokauppa on suuri osa sen nykyistä toimintaa. Valtavat tuotevalikoimat odottavat vain muutaman klikkauksen päässä, ja valikoima on montaa muuta suomalaista tavarataloketjua parempi.
 

Alennuspäivät ja tarjoukset

Kärkkäisen tunnetuimpiin tarjouskampanjoihin lukeutuvat ainakin joka vuonna järjestettävät sikapäivät. Sika on valittu symboloimaan joka syksyistä tarjouskampanjaa, jonka tunnistaa vaaleanpunaisista esitteistä ja sikamaskotista.

Alennuskoodi ei ole yleinen ominaisuus enää tänä päivänä, eikä Kärkkäinenkään enää sellaisia ahkerasti jakele. Erilaiset rajoitetut erät ja muut huippudiilit ovat kuitenkin yleisiä.

Alennusmyyntejä järjestetään tasaiseen tahtiin.
 

Historiaa

Kärkkäinen sai alkunsa vuonna 1988, ja toimintaa pyöritettiin aluksi myymäläautosta. Vuonna 1991 avattiin ensimmäinen myymälä Ylivieskassa. Toiminta laajeni nopeasti, ja 32 000 neliömetrin jättimyymälä avattiin vuonna 2009 Lahteen, 21 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen.

Juha Kärkkäisen perustama halpamyymäläketju ajautui jo kertaalleen ongelmiin sen hakeutuessa vuonna 2010 yrityssaneeraukseen. Konkurssilta on kuitenkin vältytty, ja Kärkkäinen on onnistunut vastoin monia muita ketjuja kasvattamaan liikevaihtoaan myös verkkokaupan ja erityisesti ulkomaalaisten verkkokauppojen tullessa mukaan kilpailuun.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - tavaratalot