XXL myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä XXL, mukaan lukien XXL -liikkeiden sijainnit ja XXL -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien XXL.


XXL tarjoukset
XXL tarjoukset
XXL tarjoukset

TIETOJA XXL:STÄ

XXL on urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteita myyvä yritys. Ensimmäinen myymälä avattiin Ruotsissa. Suomessa on tällä hetkellä 17 tavarataloa, Ruotsissa 27, Norjassa 36 ja Itävallassa neljä.

Suomessa XXL palvelee esimerkiksi seuraavilla paikkakunnilla: Kuopio, Pori, Oulu, Vaasa, Lahti, Jyväskylä, Tampere, Vantaa, Tammisto, Lappeenranta, Helsinki ja Kaleva. Lisäksi yrityksen verkkokauppa palvelee paikasta riippumatta ympäri vuorokauden. Tutustu XXL:n verkkokauppaan osoitteessa https://www.xxl.fi.

XXL myy urheiluvälineitä joukkue- ja yksilöurheiluun, kuntosalilaitteita, laajan valikoiman kenkiä, urheiluvaatteita päästä varpaisiin, telttoja, makuupusseja, retkikeittimiä, retkimuonaa, kalastustarvikkeita, metsästysaseita, pyöriä ja hiihtovarusteita.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT XXL:STÄ

  • Laaja valikoima: Kaiken urheiluun ja ulkoiluun liittyvän saa saman katon alta. Suurikokoiset myymälät toimivat kustannukset minimoiden ja XXL tarjoaakin paljon arvostettuja merkkituotteita kilpailijoita edullisemmin hinnoin.
  • Huippuhinnat ja -tarjoukset: Tarjouslehti Outdoor esittelee tuotteistoa sekä edullisia tarjoushintoja.
  • Hintalupaus: Jos asiakas löytää tuotteen, jonka hän on ostanut XXL:ltä, kilpailevasta yrityksestä edullisempaan hintaan 30 päivän sisällä ostohetkestä, hänellä on oikeus hintaeron mukaiseen hyvitykseen. Tutustu ehtoihin tarkemmin tästä.
  • Asiantunteva henkilökunta: Jokaisella osastolla työskentelee osaavaa henkilökuntaa, joka on valmiina neuvomaan ja auttamaan asiakkaita.
  • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä 100% tyytyväisyystakuu: Vaihto- ja palautusoikeus koskevat käyttämättömiä tuotteita, kun taas tyytyväisyystakuu kattaa myös käytetyt tuotteet.
  • Selkeä osastointi: Tuoteryhmät on jaoteltu ja hinnoiteltu selkeästi, jotta asiakkaiden olisi helppoa löytää etsimänsä tuotteet.
  • Urheiluvarusteiden huolto: Huoltopisteen toimenkuvaan kuuluu esim. luistinten teroitus, suksien ja lumilautojen huolto sekä pyörien korjaukset.
  • Vastuullisuus: XXL lahjoittaa osan tuotoistaan hyväntekeväisyyteen ja erityisesti kehittyvien maiden heikossa asemassa olevien lasten aseman parantamiseen.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Katso kaikki Suomen XXL-tavaratalot osoitteineen tästä. Samalta sivulta näet myös liikkeiden aukioloajat sekä poikkeusaukioloajat ja yhteystiedot.