XXL myymälät ja aukioloajat

XXL myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä XXL, mukaan lukien XXL -liikkeiden sijainnit ja XXL -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien XXL.


XXL tarjoukset
XXL - sijainnit

TIETOJA XXL:STÄ

XXL on urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteita myyvä yritys. Ensimmäinen myymälä avattiin Ruotsissa. Suomessa on tällä hetkellä 17 tavarataloa, Ruotsissa 27, Norjassa 36 ja Itävallassa neljä.

Suomessa XXL palvelee esimerkiksi seuraavilla paikkakunnilla: Kuopio, Pori, Oulu, Vaasa, Lahti, Jyväskylä, Tampere, Vantaa, Tammisto, Lappeenranta, Helsinki ja Kaleva. Lisäksi yrityksen verkkokauppa palvelee paikasta riippumatta ympäri vuorokauden. Tutustu XXL:n verkkokauppaan osoitteessa https://www.xxl.fi.

XXL myy urheiluvälineitä joukkue- ja yksilöurheiluun, kuntosalilaitteita, laajan valikoiman kenkiä, urheiluvaatteita päästä varpaisiin, telttoja, makuupusseja, retkikeittimiä, retkimuonaa, kalastustarvikkeita, metsästysaseita, pyöriä ja hiihtovarusteita.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT XXL:STÄ

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Katso kaikki Suomen XXL-tavaratalot osoitteineen tästä. Samalta sivulta näet myös liikkeiden aukioloajat sekä poikkeusaukioloajat ja yhteystiedot.

Tuotteet

XXL-myymälät
Suosituimmat tarjouslehdet