Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

XXL - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset

thumbnail - XXL tarjoukset
20.05. - 26.05.2024
XXL tarjoukset
Voimassa kaikissa XXL-toimipisteissä.
 

XXL:n tarjoukset ja kuvastot
XXL on yksi näkyvimmistä urheiluvälineketjuista Suomessa, kiitos sen erittäin hanakan mainontansa sekä näkyvien kampanjoidensa. XXL on tunnettu edullisista hinnoistaan sekä monipuolisista tarjouksistaan, jotka koskettavat usein laajasti koko valikoimaa. Tarjoukset ovat paikoitellen yksittäisiä viikkotarjouksia, mutta monesti nähdään myös kokonaiseen tuoteryhmään keskittyviä tarjouksia tai esimerkiksi erilaisia kausikampanjoita.
XXL on ollut Suomessa näkyvä osa myös pikkuhiljaa Yhdysvalloista tänne rantautuvaa Black Friday -ostosjuhlaa. XXL on ollut eräänlainen edelläkävijä ja tarjonnut tuotteita paikoitellen uskomattoman halvoin hinnoin. XXL:n tarjouskuvastot ovat monelle tuttu näky, sillä niitä jaetaan myös postitse.
Tarjouskattaus koskee usein tasaisesti monia erilaisia tuotteita. Alennuksessa saattavat olla hulavanne, polkupyörät tai erilaiset urheiluravinteet. XXL-liikkeissä käyneet tietävät, että vielä aivan kassojen vieressäkin saattaa olla jokin ”mössö” mitä erinäisimpiä tuotteita alennuksessa.
XXL:n yksi lippulaivamyymälöistä on XXL Tammisto, ja se onkin usein näkyvä osa tarjouskampanjointia. Pitkiä jonoja on nähty miltei jokaisen uuden myymälän avajaisissa, ja esimerkiksi myös XXL Kaleva tarjosi aikoinaan hyviä avajaistarjouksia.

Tarjoukset verkossa
Osa XXL:n tarjouksista on saatavilla vain verkossa osoitteessa https://www.xxl.fi. Verkosta on toisinaan mahdollista napata myös esimerkiksi kotiinkuljetukseen liittyviä etuja. Kannattaa aina tarkastaa etusivulta, onko juuri ostoshetkellä meneillään jokin kampanja. Mikäli tarjolla on alennuskoodi, kannattaa tilausvaiheessa olla tarkkana.
Jos kampanjassa ovat esimerkiksi pyörät,ei alennusta välttämättä saa aktivoitua ilman kampanjakoodia. Muista aina tarkastaa vielä yhteenvetovaiheessa, että tilaukseen on varmasti rekisteröity haluamasi alennus.
Mikäli alennus ei jostain syystä rekisteröidy, suosittelemme kääntymään XXL:n asiakaspalvelun puoleen, joka pystyy todennäköisesti auttamaan asian kanssa.
Verkkokaupan kautta tilatessa asiakkaille on aina tarjolla palautus. Tällöin ostetun tuotteen voi palauttaa yleensä 30 päivän sisällä, kunhan tuote on avaamaton ja käyttämätön. Takuuasiat ovat tietenkin vielä erikseen, ja kaikille tuotteille myönnetään myös takuu.

Miten hinnoittelu vertautuu muihin liikkeisiin?
XXL sport on edullinen ketju joihinkin muihin urheiluvarusteita myyviin ketjuihin verrattuna. Norjalaisena suurketjuna sillä on usein mahdollisuus tilata isompia eriä tuotteita, jolloin jotain tarjouskampanjaa varten saatetaan tilata kokonaan uudetkin tuotteet.

Tarjoukset ovat XXL:ssä yleensä kokonaisuudessaan varsin hyviä.

Tuotteet kaupan XXL kuvastoissa

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - urheilu