Tokmanni myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Tokmanni, mukaan lukien Tokmanni -liikkeiden sijainnit ja Tokmanni -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Tokmanni.


Tokmanni tarjoukset
Tokmanni tarjoukset
Tokmanni tarjoukset

TIETOJA TOKMANNISTA

Tokmannilla on lähes 200 myymälää eri puolilla Suomea tehden siitä Suomen suurimman halpakauppaketjun. Tokmannilla on pitkä historia ja se on kasvanut fuusioimalla useita pienempiä halpatavaraketjuja erityisesti 2000-luvulla sekä perustamalla samalla uusia myymälöitä uusille alueille. Tokmanni omistaa esimerkiksi entiset Tarjoustalot.

Tokmannilta löydät kosmetiikkaa, vaatteita, tuotteita puutarhanhoitoon, astioita, sisustustekstiileitä, rantatavaraa, leluja, toimistotarvikkeita, elektroniikkaa, saunakamaa, sesonkituotteita, jne. vieläpä usein tarjoushintaan.

Tokmannilla on vahvassa kasvussa oleva verkkokauppa https://www.tokmanni.fi, joka on laajentanut Tokmannin toimintaa entisestään. Aina avoimessa verkkokaupassa voi asioida koska tahansa. Ajankohtaiset tarjoukset näkee myös mainoslehdestä nimeltä Taloussanomat.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT TOKMANNISTA

  • Edullisuus: Halpojen hintojen takaaminen on ollut Tokmannin perusajatus sen alkuajoista lähtien. Tavallisten edullisten hintojen lisäksi Tokmannin viikkotarjoukset ja nettopäivät tarjoavat superhalpoja tuotteita. Ajan tasalla pysyy Tokmannin tarjouslehden avulla.
  • Laaja myymäläverkosto: Tokmanni on valtakunnallisesti tunnettu brändi ja myymälöitä on suuri määrä, joten asiakkaiden on helppo asioida myymälöissä tai Tokmannin verkkokaupassa.
  • Iso tuotevalikoima: Tokmanni on supermarket, mistä löytyy kaikkea irtokarkeista ja lehdistä multaan ja joulukuusiin. Valikoimaa päivitetään säännöllisesti erilaisilla kausituotteilla, kuten grilleillä ja uima-altailla.
  • Miellyttävä asiointi: Tokmannille asiakkaiden tyytyväisyys on yksi perusarvoista ja siksi asiakaspalvelun laatuun halutaan panostaa.
  • Monikielisyys: Itäkeskuksen Tokmannilla palvelua saa sujuvalla espanjalla, italialla, ranskalla, saksalla, ruotsilla, hollannilla, englannilla ja suomella.
  • Vastuullinen toiminta: Tokmannin toiminta pohjautuu reilulle kohtelulle, rehdille liiketoiminnalle, vastuullisille hankinnoille ja viisaalle resurssien käytölle. Näiden arvojen toteutumista seurataan jatkuvasti.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Lähintä Tokmannia ja sen aukioloaikoja voi hakea paikkakunnan perusteella tästä. Monilla paikkakunnilla saattaa olla useampikin Tokmanni, esimerkiksi Joensuussa on kaksi myymälää.