Sotka - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Sotka, mukaan lukien Sotka -liikkeiden sijainnit ja Sotka -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Sotka.


Sotka tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA SOTKASTA

Sotka on osa Indoor Group Oy:tä, joka on sekä Suomessa että Virossa johtava sisustustuotteiden vähittäiskauppias. Indoor Group Oy on perustettu vuonna 1999. Sotkalla on tällä hetkellä Suomessa 49 myymälää.

Sotkasta löydät kaiken kotiin tarvittavan, kuten matot, tyynyt, sohvat, lepotuolit, ruokailuryhmät, kesäkalusteet ja tekstiilien puhdistusaineet. Useista Sotkan myymälöistä löytyy myös Vallila-tuotteita, jotka edustavat tyylikästä suomalaista muotoilua.

Sotkalla on omat nettisivut https://www.sotka.fi/main.php, joilta voi tilata tuhansia tuotteita ja seurata uskomattomia tarjouksia. Lisäksi ne tarjoavat innoittavia sisustusideoita ja -vinkkejä.

Sotkaa voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT SOTKASTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Sotkan 49 myymälää palvelevat ympäri Suomea, mukaan lukien Oulussa, Lahdessa, Ylivieskalla, Kajaanissa, Forssassa, Vantaalla ja Torniossa. Löydä lähin myymäläsi aukioloaikoineen helposti tästä.

Uusimmat tarjouslehdet

Jälleenmyyjät - huonekalut