Sotka myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Sotka, mukaan lukien Sotka -liikkeiden sijainnit ja Sotka -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Sotka.


Sotka tarjoukset
Sotka tarjoukset
Sotka tarjoukset

TIETOJA SOTKASTA

Sotka on osa Indoor Group Oy:tä, joka on sekä Suomessa että Virossa johtava sisustustuotteiden vähittäiskauppias. Indoor Group Oy on perustettu vuonna 1999. Sotkalla on tällä hetkellä Suomessa 49 myymälää.

Sotkasta löydät kaiken kotiin tarvittavan, kuten matot, tyynyt, sohvat, lepotuolit, ruokailuryhmät, kesäkalusteet ja tekstiilien puhdistusaineet. Useista Sotkan myymälöistä löytyy myös Vallila-tuotteita, jotka edustavat tyylikästä suomalaista muotoilua.

Sotkalla on omat nettisivut https://www.sotka.fi, joilta voi tilata tuhansia tuotteita ja seurata uskomattomia tarjouksia. Lisäksi ne tarjoavat innoittavia sisustusideoita ja -vinkkejä.

Sotkaa voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT SOTKASTA

  • Tarjoukset: Sotkalla on alekampanjoita, kuten Hintarysäys-päivät. Monia tarjoustuotteita löytyy myös loppuunmyynneistä. Poistuvien tuotteiden tarjonta vaihtelee myymälöittäin, mutta löytönurkan tuotteiden saatavuuden voi tarkistaa tästä. Erityiset alennuskoodit löydät tästä.
  • Hyvät palvelut: Asiakaspalvelu on sotkalle erittäin tärkeää. Nettikaupasta tilattaessa tuotteet voi joko hakea lähimmästä myymälästä tai tilata kotiinkuljetuksena. Kuljetuksen yhteydessä saa myös vanhan tuotteen poisviennin edulliseen hintaan. Asiakkaat luonnehtivat Sotkaa nopeaksi ja luotettavaksi. Asiakasarvioita Sotkan tuotteista ja palveluista voi lukea tästä.
  • Vaihtoturva: Kaikkiin Sotka-myymälöistä ostettuihin MELINA-, SAIMI- ja VISCOLUX-malliston sänkyihin sisältyy vaihtoturva, mikä tarkoittaa sitä, että patjan voi kuuden viikon sisällä ostosta vaihtaa erilaiseen.
  • Monet maksutavat: Sotka hyväksyy monet maksutavat, kuten korttimaksut ja verkkopankkimaksut. Lisäksi isommat ostokset on mahdollista maksaa pienemmissä erissä.
  • Takuuhinta-tuotteet: Monet Sotkan tuotteista on asetettu pysyvästi mahdollisimman alhaiselle hintatasolle, jotta niiden hinta ei vaihtelisi suuresti kampanjahintojen mukana. Nämä tuotteet on merkitty Takuuhinta-merkein.
  • K-Plussa: Sotkasta tehdyt ostokset kerryttävät plussapisteitä.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Sotkan 49 myymälää palvelevat ympäri Suomea, mukaan lukien Oulussa, Lahdessa, Ylivieskalla, Kajaanissa, Forssassa, Vantaalla ja Torniossa. Löydä lähin myymäläsi aukioloaikoineen helposti tästä.