Motonet myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Motonet, mukaan lukien Motonet -liikkeiden sijainnit ja Motonet -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Motonet.


Motonet tarjoukset
Motonet tarjoukset
Motonet tarjoukset

TIETOJA MOTONETISTA

Motonet Oy on suomalainen perheyritys, jonka erikoisalaa on autojen varaosien, työkalujen ja muiden autotarvikkeiden myynti. Se aloitti toimintansa vuonna 1990 ja on sittemmin laajentanut toimintaansa lukuisiin Suomen kaupunkeihin sekä Viroon. Se kuuluu osaksi Broman Group -konsernia.

Motonet-rautakaupasta löytyy varaosat yli 600 erilaiseen automalliin. Lisäksi tuotteisto kattaa esimerkiksi polkupyörät, veneilytarvikkeet, metsästysvälineet, puutarhakoneet ja -kalusteet, plasmasytyttimet ja sähkötarvikkeet.

Motonetillä on nettisivut, joilta voi helposti tarkastaa yrityksen tuotteet ja tarjoukset. Tilatut tuotteet voi hakea lähimmästä tavaratalosta tai tilata kotiinkuljetuksena. Tarkastele Motonetin huippuvalikoimaa osoitteessa https://www.motonet.fi. Sivustosta on olemassa myös mobiiliversio.

Motonet tarjoaa useita muitakin palveluja tuotemyynnin lisäksi. Näihin kuuluvat Motonet-korjaamot, Motomaatti, Motopesu, Mototurva ja Motolataus. Katso tarkempia tietoja alta.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT MOTONETISTA

  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelu: Laadukas asiakaspalvelu on Motonetille erittäin tärkeää. Motonet satsaa siihen, että asiakkaiden asiointi olisi mahdollisimman helppoa ja että heidän tarvitsemansa tuotteet olisivat heti tarjolla.
  • Laaja tuotevalikoima: Tuotteisto kattaa autoilun, veneilyn, eräretkeilyn, kodinrakentamisen ja muita vapaa-aikaan liittyviin aktiviteetteihin tarvittavia tarvikkeita.
  • Motomaatti-palveluasema: Jokaisen Motonet tavaratalon yhteydessä on palveluasema, jossa saa hoidettua huokein hinnoin pienet auton mittaukset ja asennukset, kuten jarrunesteen tarkastuksen ja lisäyksen tai pyyhkimensulkien vaihdon. Tarkista aukioloajat ja yksityiskohdat tästä.
  • Motopesu: Joidenkin Motonet-tavaratalojen yhteydessä on autonpesumahdollisuuksia itsepalvelun ja konepesun muodossa. Katso palvelua tarjoavat paikkakunnat, hinnasto ja yksityiskohdat tästä.
  • Mototurva: Mototurva-vakuutus tuo turvaa tien päällä. Se korvaa myös useat tilanteet, joita ajoneuvopalveluvakuutukset eivät tavallisesti korvaa. Tutustu etuihin tästä.
  • Motolataus-pisteet: Tietyillä paikkakunnilla on tarjolla sähköautojen pika- ja asiointilatausta. Tarkista paikkakunnat tästä.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Motonetillä on Suomessa 34 liikettä. Toimipaikkoihin kuuluvat mm. Turku, Mikkeli, Oulu, Kuopio, Lahti, Savonlinna, Pori, Rauma ja Tornio. Aukioloajat vaihtelevat hieman myymäläkohtaisesti, mutta ne, sekä tarkat osoitteet, voi tarkistaa kätevästi tästä.