Selaa tätä liikkeen K-citymarket tarjouslehteä, joka on voimassa 26.04.2023–06.06.2023, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 56 sivulta löydät parhaat tuotteet Ruokakaupat-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä K-citymarket, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 56. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä K-citymarket, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.
HINTA NOIN
1,15€
KPL
TOFU SATAY-VARTAAT
4 annosta, 30-60 min, n. 1,80 €/annos*
OOO
2 pkt (à 250 g) Pirkka Luomu tofua
12 puista varrastikkua
MAAPÄHKINÄVOIKASTIKE
1 dl Pirkka peanut butter smooth
-maapähkinävoita
1 dl kiehuvan kuumaa vettä
LISÄKSI
1 limetti lohkoina
Pirkka tuoretta korianteria
MARINADI
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl Pirkka japanilaista soijakastiketta 3.: oita marinadin ainekset
2 tl fariinisokeria
½ rkl Pirkka srirachaa
½ tl jauhettua inkivääriä
½ tl Pirkka valkosipulijauhetta
1 rkl fariinisokeria
1 rkl limetinmehua
1 rkl Pirkka japanilaista soijakastiketta
1½ tl Pirkka srirachaa
1. Laita varrastikut veteen likoamaan.
2. Painele tofut talouspaperilla tai
puhtaalla keittiöpyyhkeellä kuivaksi.
Halkaise tofut kahdeksi levyksi ja leikkaa
ne vielä pituussuunnassa kolmeen osaan
(yhteensä 12 palaa).
nään
kulhossa. Laita tofupalat marinadiin
maustumaan ainakin 15 minuutiksi. Val-
mista sillä välin maapähkinävoikastike.
4. Sekoita kaikki maapähkinävoikastik-
keen ainekset kulhossa. Jatka tarvit-
taessa kiehautetulla vedellä, jotta saat
kastikkeesta sopivan notkeaa.
5. Pujota marinoidut tofupalat varrastik-
kuihin ja grillaa joka puolelta muutaman
minuutin ajan. Voit myös paistaa tofut
parilapannulla.
6. Tarjoa tofu satay -vartaat maapähkinä-
voikastikkeen ja riisin kanssa. Viimeiste-
le limettilohkoilla ja korianterilla.
Mangon ja chilin
makuinen snack-juusto
tuo makua ja ruokai-
suutta pitaleipiin.
ARJEN NIKSIT
GRILLATUT PITALEIVÄT
6 kpl, alle 30 min, n. 1,15 €/kpl*
½/2 (150 g) pientä kesäkurpitsaa
1 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja pippuria
3-4 (400 g) tomaattia
1 dl Arla Lempi turkkilaista jogurttia
½/2 prk (à 190 g) Pirkka Parhaat
hummusta
3 Pirkka pitaleipää
1 pkt (100 g) Apetina Snack -juustoa,
mango & chili
¼ tl savupaprikajauhetta
½ ruukkua tuoretta minttua tai
persiljaa
1. Leikkaa kesäkurpitsa kiekoiksi tai
vinoviipaleiksi. Sivele öljyllä ja grillaa
palat tai paista ne pannulla kauniin
ruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Viipaloi tomaatit. Sekoita hummus ja
jogurtti keskenään.
3. Halkaise pitaleivät ja grillaa tai paah-
da ne kevyesti molemmin puolin.
4. Levitä pitaleiville hummusjogurttia,
tomaatit ja kesäkurpitsat. Ripottele
pinnalle salaattijuustokuutiot. Viimeis-
tele savupaprikalla ja tuoreilla yrteillä.
KOKEILE
Apetina
RÁMCDG CALLU
Apetina Snack
juusto, mango&chili
100 g
Longs
Turkkilaine
joguvalli
10%
Arla Lempi
turkkilainen
jogurtti 300 g
K-RUOKA.FI 17