JYSK myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä JYSK, mukaan lukien JYSK -liikkeiden sijainnit ja JYSK -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien JYSK.


JYSK tarjoukset
JYSK tarjoukset
JYSK tarjoukset

TIETOJA JYSKISTÄ

Jysk on Tanskalaisen Lars Larsenin perustama huonekalu- ja kodintarvikeyritys, jolla on nykyään yli 2700 myymälää 52 eri maassa eri puolilla maailmaa. Ensimmäinen myymälä avattiin vuonna 1979 ja vuonna 1984 yritys laajensi toimintaansa Tanskan ulkopuolelle ja Suomessa yritys on toiminut yli parikymmentä vuotta. Yritys on vakaassa kasvussa.

Jyskin tarjontaan kuuluvat mm. seuraavat tuotteet: huonekalut, puutarhakalusteet, pöydät, tuolit, sohvat, sängyt, patjat, taittopatjat, vuodevaatteet, matot, valaisimet ja monet muut kotiin tarvittavat tavarat. Tuotteet saa kotiinkuljetuksena minne päin Suomea tahansa.

Fyysisten Jysk-myymälöiden lisäksi asiakkailla on mahdollisuus tehdä ostoksia yrityksen laajassa verkkokaupassa osoitteessa https://jysk.fi. Sivuilta löytyy useita laadukkaita merkkejä, esimerkiksi Delux Dreams, Kronborg of Denmark, Dreamzone ja Wellpur. Inspiroidu Jyskin blogista, jota voit tarkastella tästä. Tuotteet voi varata verkkokaupasta ja hakea lähimmästä myymälästä.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT JYSKISTÄ

  • Kampanjat ja tarjoukset: Jyskillä on lukuisia tarjouksia ja kampanjaetuja, kuten Juhannuspäivät, jolloin tuotteista voi saada jopa 70% alennuksen. Jyskin tarjouslehti esittelee ajankohtaiset alet.
  • Mahdollisuus voittaa: Jyskin kilpailuja voi seurata yrityksen sivuilta tai somesta. Tällä hetkellä asiakkailla on mahdollisuus voittaa 100 euron arvoinen lahjakortti, kun he tilaavat Jyskin uutiskirjeen.
  • Luotettavuus: Jyskin myymillä tuotteilla on hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä, että mikäli asiakas huomaa mainoksessa olevan tuotteen hinnan olevan edullisempi kuin hänen ostamansa tuote, hän saa hyvitykseksi lahjakortin, joka on erotuksen arvoinen. Hintatakuu on voimassa 30 päivää ostopäivästä.
  • Asiakaslähtöisyys: Yritykselle hyvä asiakaspalvelu on erittäin tärkeää. Asiakkaiden ideat otetaan huomioon myös tuotekehittelyssä ja Jyskin verkkosivuilla voi ehdottaa, mitä haluaisi Jyskin valikoimaan. Pääset sivustolle tästä.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Jyskin Suomen pääkonttori on Vantaalla. Yrityksellä on 83 myymälää eri puolilla Suomea, mukaan lukien kaupungit kuten Lahti, Oulu, Turku, Hämeenlinna, Jyväskylä ja Lappeenranta. Etsi lähin myymäläsi tämän hetkisen sijaintisi, postinumeron, kaupungin tai osoitteen avulla tästä. Aukioloajat näkyvät viikonpäivien mukaan sivun oikeassa laidassa.