Gigantti myymälät ja aukioloajat

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA GIGANTISTA

Elektroniikka ja kodinkoneet ovat Gigantin tuotteiston kulmakiviä ja yritys on kyseisellä alalla Suomen johtava jälleenmyyjä. Gigantti kuuluu Elkjøp Nordic AS -konserniin, joka toimii Norjassa. Ensimmäinen Gigantti-myymälä Suomessa avattiin Tammistoon vuonna 1999.

Gigantista löytyy laaja valikoima muun muassa kameroita, puhelimia ja GPS-laitteita, tabletteja, tietokoneita, kodinkoneita, TV:itä, videoita, gaming-tarvikkeita, stereoita ja kuulokkeita. Tuotevalikoimaan kuuluu myös Epoq-keittiöt. Mahtavat viikkotarjoukset voi katsastaa Gigantin tarjouslehdestä.

Gigantilla on Suomessa 15 myymälää, mukaan lukien kaupungeissa kuten Vantaa, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä ja Oulu. Lisäksi Gigantilla on toimiva verkkokauppa, joka palvelee osoitteessa https://www.gigantti.fi.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT GIGANTISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Yrityksen myymälöiden sijaintia voi hakea joko yrityksen sivuilla olevasta listasta, joka on jaoteltu lääneittäin tai muutamalla napsautuksella kartalta. Molemmat voi katsoa oheisesta linkistä. Myymälän valinnan jälkeen on mahdollista tarkistaa myös halutun myymälän aukioloajat, jotka on selkeästi jaoteltu viikonpäivien mukaan.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - elektroniikka ja kodinkoneet