Tuuri myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Tuuri, mukaan lukien Tuuri -liikkeiden sijainnit ja Tuuri -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Tuuri.


Tuuri tarjoukset
Tuuri tarjoukset
Tuuri tarjoukset

TIETOJA TUURISTA

Tuuri on kyläkaupasta kehittynyt valtava kauppakeskittymä. Kyläkauppa on kulkenut suvussa sukupolvelta toiselle. Pieni kyläkauppa perustettiin ensi kerran vuonna 1946 ja sillä on ehtinyt vuosien saatossa olla useampikin nimi. Vuonna 1976 se sai nimekseen Veljekset Keskinen Oy, kun veljekset Matti ja Mikko ostivat sen isältään. Se on sittemmin kasvanut Suomen suurimmaksi tavarataloksi lukuisine ravintoloineen ja tapahtumineen. Nykyinen kyläkauppias tavoittelee Tuurin nousua entistäkin suuremmaksi matkailunähtävyydeksi.

Tuurissa on mahdollista shoppailla, herkutella ja majoittua. Tuurista löytyy mm. Tuurinportti, tavarapuoti, pihamyymälä, kauppakatu, Kyläkaupan Bensa-asema ja paljon muita ostospaikkoja.

Tuurissa käynti on elämys, johon mahtuu paljon muutakin kuin kauppoja. Tuurissa on esimerkiksi Suomen suurin Muumi -leikkipuisto, AKU PARK, markkanäyttely, minigolfrata ja kesällä Miljoonativoli, jonne kaikki alle 13-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT TUURISTA

  • Laadukkaat tuotteet: Tuurissa myydään laatutavaraa ja jotain jokaisen makuun. Tuurista löytyy paljon kotimaisia ja kansainvälisiä brändejä. Katso brändilista tästä. Usein tuotteita myydään tarjoushinnoin.
  • Ohjelmaa lapsille: Lapset on otettu huomioon tilojen ja palveluiden suunnittelussa ja suuri osa palveluista on täysin ilmaisia. Katso lisätietoja tästä.
  • Monipuoliset tapahtumat: Tuurissa järjestetään paljon tapahtumia kaikenikäisille. Voit tutustua Tuurin tapahtumakalenteriin tästä. Tuurin tapahtumia voi seurata myös Ykköset -lehdestä.
  • Yöpymismahdollisuudet ja muut lisäpalvelut: Koska Tuurissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi, on alueelle perustettu Hotelli OnnenTähti ja Karavaanialue Onnela. Muihin lisäpalveluihin kuuluvat mm. lasten leikkipaikka, koirien ulkoilutusalue, uimaranta, saunat, vesi- ja grillauspiste sekä WC- ja suihkutilat.
  • Tuurin nettikauppa: Verkkokaupasta https://tuuri.fi löytyvät tuoreimmat tarjoukset tarjouslehden muodossa. Nettikaupasta on mahdollista tilata myös lahjakortti tuuriin. Katso lisää lahjakortin tilauksesta tästä.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Tuurin monenmoiset tavara- ja ruokapuodit palvelevat hieman eri ajoin. Tarkat ajat näet viikkoihin jaoteltuina tästä. Tuuri palvelee osoitteessa Onnentie 7, 63610 Tuuri.

Tuuri-myymälät