Tuuri - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Tuuri tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA TUURISTA

Tuuri on kyläkaupasta kehittynyt valtava kauppakeskittymä. Kyläkauppa on kulkenut suvussa sukupolvelta toiselle. Pieni kyläkauppa perustettiin ensi kerran vuonna 1946 ja sillä on ehtinyt vuosien saatossa olla useampikin nimi. Vuonna 1976 se sai nimekseen Veljekset Keskinen Oy, kun veljekset Matti ja Mikko ostivat sen isältään. Se on sittemmin kasvanut Suomen suurimmaksi tavarataloksi lukuisine ravintoloineen ja tapahtumineen. Nykyinen kyläkauppias tavoittelee Tuurin nousua entistäkin suuremmaksi matkailunähtävyydeksi.

Tuurissa on mahdollista shoppailla, herkutella ja majoittua. Tuurista löytyy mm. Tuurinportti, tavarapuoti, pihamyymälä, kauppakatu, Kyläkaupan Bensa-asema ja paljon muita ostospaikkoja.

Tuurissa käynti on elämys, johon mahtuu paljon muutakin kuin kauppoja. Tuurissa on esimerkiksi Suomen suurin Muumi -leikkipuisto, AKU PARK, markkanäyttely, minigolfrata ja kesällä Miljoonativoli, jonne kaikki alle 13-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT TUURISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Tuurin monenmoiset tavara- ja ruokapuodit palvelevat hieman eri ajoin. Tarkat ajat näet viikkoihin jaoteltuina tästä. Tuuri palvelee osoitteessa Onnentie 7, 63610 Tuuri.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - tavaratalot