Lidl Sakset - Hinta ja alennus

search
Hinta
logo - Lidl
thumbnail - Sakset
Lidl
18.07. - 24.07.2024
2,99 €
ERNESTO® Sakset
Näytä tarjous
logo - Lidl
thumbnail - Sakset
Lidl
11.07. - 17.07.2024
59,99 €
PARKSIDE® Akkukäyttöiset oksasakset ilman akkua
Näytä tarjous
LIDL tarjoukset
thumbnail - Sakset
Voimassa kaikissa Lidl-toimipisteissä.

Hintakatsaus

Myyjä
Kuvaus
Pätevyys
Hinta
logo - Lidl
Lidl
ERNESTO® Sakset  
2,99 €
logo - Lidl
Lidl
PARKSIDE® Akkukäyttöiset oksasakset ilman akkua  
59,99 €
logo - Lidl
Lidl
katso esitettä katso esitettä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Hinta ei välttämättä koske kaikkia toimipisteitä

** Hinta saattaa olla ilman ALV

Löydät tuotteen sakset alennettuun hintaan 2,99 € kaupasta Lidl. Tämä erikoistarjous on voimassa 18.07. - 24.07.2024. Jos haluat ostaa tuotteen sakset, vieraile lähimmässä Lidl-kaupassasi.

Jos haluat tosissasi säästää rahaa tehdessäsi ostoksia ja vielä mahdollisimman paljon, seuraa tarkasti verkkosivustomme tarjouslehtiä. Meiltä löytyy säännöllisesti liikkeen Lidl tuotteen sakset tarjouksia, ja uusimmat liikkeen Lidl tuotetta sakset koskevat tarjoukset sisältävät tarjouslehdet tulevat meille heti, kun ne julkaistaan.

Eikä kyseessä ole pelkästään liikkeen Lidl tuotetta sakset koskevat tarjoukset, voit myös etsiä tuotteen sakset tarjouksia muilta myyjiltä, kuten -, tai voit katsoa mahtavat muiden shoppailijoiden etsimät alennuskampanjat, alennukset ja tarjoukset verkkosivustollamme. Tämän päivän suosituimpiin tarjouksiin lukeutuvat seuraavien tuotteiden tarjoukset: Suojatarvikkeet ja työvaatteet, Suuret koneet, Sukat, trikoot ja legginsit, Suihkusaippua, saippua, vaahto, shampoo, Suuhygienia, Skeittilaudat, longboardit, hoverboardit, Sähköharjat ja suihkut, Sähkötoimiset höylät ja leikkurit, Siivoaminen, Sienet. Minun Tarjouslehteni julkaisee tuhansia erikoistarjouksia päivittäin, ja jos haluat uusimmat tarjoukset, palaa tarkastamaan ne meiltä!

 

Sakset - alhaisin hinta - Lidl

Esiintyminen esitteissä - Lidl

Ostopaikka - sakset

Uusimmat tarjouslehdet