Power - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset


Jos etsit verkosta liikkeen Power mainoksia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät tuoreimmat liikkeen Power tarjouslehdet, joiden avulla saat parhaat hinnat ja tarjoukset liikkeestä. Jos haluat säästää rahaa hyödyntäen liikkeen Power viikoittaisia kuvastoja ja saada parhaat tarjoukset liikkeen Power tarjouslehdistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Voimassa olevat tarjouslehdet

Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

 

Parhaat tarjoukset Powerilla
Power on yhtenä Suomen suurimmista elektroniikan jälleenmyyjistä samalla myös yksi ahkerimmista alennustuotteiden myyjistä. Power tarjoaa monia erilaisia tarjouksia, ja läpi koko tuotevalikoiman näkyy erilaisia tuotteita alennuksessa.
Alennuksessa voivat olla sekä puhelimet että televisiot tai vaikkapa kodinkoneet. Erityisen paljon alennuksista päästään nauttimaan silloin, kun jostain tuotteesta on tullut uusi versio, ja vanhaa myydään alennetuin hinnoin. Powerin tarjoukset julkaistaan yleensä viikoittain sen verkkosivuilla osoitteessa http://power.fi. Viikon kampanjatuotteet löytyvät yleensä jo etusivulta.
Power mainostaa tavanomaisten alennusten ja tarjousten ohella myös hintarobottiaan, jonka tarkoituksena on vertailla hintoja kilpailijoiden vastaaviin ja tarvittaessa alentaa Powerin hintaa. Hintarobotin alennukset eivät kuitenkaan koske alennuksessa olevia tuotteita, ja Powerin omat alennukset ovat myös hintarobotista erillisiä.
Viikkotarjousten lisäksi Power on ahkera erilaisissa teemapäivissä sekä kausialennusmyynneissä. Power on tullut tunnetuksi sisaryhtiö Gigantin ohella yhtenä parhaista Black Friday -myyjistä. Black Fridayna Powerista on mahdollista bongata vielä normaaleja alennuksia huomattavasti suurempia hinnanpudotuksia sekä erinomaisia diilejä.


Minkälaisia tarjouksia Power tarjoaa?
Powerin tarjoukset voidaan jakaa karkeasti kolmeen eri kategoriaan. Kokonaan oma kategoriansa on Powerin outlet. Outletin kautta on mahdollista löytää esimerkiksi erilaisia näytekappaleita. Outletin tuotteet ovat monesti saatavilla vain jossain tietyssä toimipisteessä. Voit löytää esimerkiksi Power Kotka -liikkeestä jonkun outlet-tuotteen ja Helsingin myymälästä toisen.
Toinen kategoria on viikon tarjoukset ja tämän ohella yksittäisten tuotteiden alennukset. Power julkaisee aina viikoittain oman tarjouslehtensä, josta löytyy sen viikon alennetut tuotteet eri kategorioissa. Tarjouslehdet pitävät yleensä sisällään usean eri kategorian tuotteita, ja mukana voi hyvin olla niin kodinkoneita kuin pienelektroniikkaakin.
Kolmas kategoria on erilaiset kausikampanjat tai tiettyihin tuoteryhmiin kohdistuvat alennukset. Nämä alennukset ovat yleensä normaaleja alennuksia vielä hitusen parempia, ja lisäksi kerralla saattaa olla alennettuna huomattavasti useampi tuote.

Powerin tarjoukset verrattuna muihin liikkeisiin

Powerin tarjoukset ovat hyvin samankaltaisia kuin esimerkiksi Gigantilla. Samat tuotteet ovat alennuksessa usein, ja parhaat löydöt tehdään aina erillisistä alennusmyynneistä.
Jo ilman tarjouksia Powerin hintataso on melko alahainen, mutta tarjousten avulla on mahdollista löytää vieläkin parempia diilejä.  

Tuotteet kaupan Power kuvastoissa

Uusimmat tarjouslehdet

Jälleenmyyjät - elektroniikka ja kodinkoneet