Power myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Power, mukaan lukien Power -liikkeiden sijainnit ja Power -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Power.


Power tarjoukset
Power tarjoukset
Power tarjoukset

TIETOJA POWERISTA

Power avattiin ensimmäisen kerran Glostrupissa, Tanskassa, vuonna 2015. Se on noussut nopeasti varteenotettavaksi kilpailijaksi kodinkoneiden ja muiden teknisten laitteiden saralla. Sen markkinastrategia perustuu suoriin tehdasostoihin ja näin ollen turhien kulujen minimointiin, jotka mahdollistavat erittäin edulliset hinnat.

Power-myymälät ovat jakautuneet ympäri maan ja niitä on mm. seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Raisio, Kokkola, Jyväskylä, Joensuu, Iisalmi, Järvenpää ja Seinäjoki.

Power myy puhelimia, tietokoneita, tabletteja, näppäimistöjä, televisioita, kodinkoneita, keittiön pienkoneita, kaiuttimia, vahvistimia, pelejä ja konsoleita, kameroita sekä kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Power myös auttaa asiakkaita unelmakeittiön toteutuksessa ja tyylikkäitä Parma-keittiön mallistoja voi tarkastella tästä.

Tuotteita voi tilata Powerin nettisivuilta samaan halpaan hintaan kuin kaupasta. Seuraa edullisia hintoja tarjouslehdestä tai katso tuotteet Powerin verkkokaupasta osoitteesta https://www.power.fi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT POWERISTA

  • Lukuisat outlet-tarjoukset ja kampanjahinnat: Powerin loppuunmyynnistä voi tehdä löytöjä monen kymmenen prosentin alennuksella. Asiakkaat voivat hyödyntää edulliset Power Weekend -viikkotarjoukset sekä Hullut Päivät -kampanjan. Lisää tietoa Hulluista Päivistä saat tästä. Power osallistuu myös Black Friday -myyntipäiväkampanjaan, jolloin kodinkoneita ja muita elektroniikkatuotteita saa avokätisen edulliseen hintaan. Seuraa Mustan perjantain lähtölaskentaa tästä.
  • Valtava valikoima: Powerista löytyy huima määrä laadukkaita tuotteita.
  • Power-palvelut: Power tarjoaa tietokoneen ensiasennuspalvelua ja tukea ongelmatilanteissa sekä television kalibrointipalvelua eli kuvan värisäätöä. Powerista ostetut tuotteet voi myös vakuuttaa ostohetkellä. Power Turvan omavastuuosuus on huomattavasti pienempi kuin kotivakuutuksessa yleensä. Lisätietoja saat Powerin nettisivuilta https://www.power.fi.
  • 60 päivän palautusoikeus: Kaikilla Powerin tuotteilla, olivatpa ne kaupasta tai nettikaupasta ostettuja, on sama palautusoikeus. Halutessaan tuotteen voi palauttaa ja saada rahat takaisin tai toisen tuotteen tilalle.
  • Mahdollisuus voittaa lahjakortti: Kun asiakas tilaa Powerin uutiskirjeen, hän on mukana 500 euron arvoisessa Powerin lahjakortin arvonnassa.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Powerin keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Lähimmän myymälän tarkan osoitteen sekä sen aukioloajat näkee tästä.