Power - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Power tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA POWERISTA

Power avattiin ensimmäisen kerran Glostrupissa, Tanskassa, vuonna 2015. Se on noussut nopeasti varteenotettavaksi kilpailijaksi kodinkoneiden ja muiden teknisten laitteiden saralla. Sen markkinastrategia perustuu suoriin tehdasostoihin ja näin ollen turhien kulujen minimointiin, jotka mahdollistavat erittäin edulliset hinnat.

Power-myymälät ovat jakautuneet ympäri maan ja niitä on mm. seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Raisio, Kokkola, Jyväskylä, Joensuu, Iisalmi, Järvenpää ja Seinäjoki.

Power myy puhelimia, tietokoneita, tabletteja, näppäimistöjä, televisioita, kodinkoneita, keittiön pienkoneita, kaiuttimia, vahvistimia, pelejä ja konsoleita, kameroita sekä kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Power myös auttaa asiakkaita unelmakeittiön toteutuksessa ja tyylikkäitä Parma-keittiön mallistoja voi tarkastella tästä.

Tuotteita voi tilata Powerin nettisivuilta samaan halpaan hintaan kuin kaupasta. Seuraa edullisia hintoja tarjouslehdestä tai katso tuotteet Powerin verkkokaupasta osoitteesta https://www.power.fi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT POWERISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Powerin keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Lähimmän myymälän tarkan osoitteen sekä sen aukioloajat näkee tästä.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - elektroniikka ja kodinkoneet