Lataa puuttuvat tarjoukset

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 07.04.2021 - 05.06.2021 - sivu 22 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 07.04.2021 - 05.06.2021 - sivu 22 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

1 ... 22 ... 61
Yliopiston Apteekki tarjoukset  - 07.04.2021 - 05.06.2021 - Tarjoustuotteet - vesi, hoitovoide, la roche-posay. Sivu 22.
1 ... 22 ... 61

Selaa tätä liikkeen Yliopiston Apteekki tarjouslehteä, joka on voimassa 07.04.202105.06.2021, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 60 sivulta löydät parhaat tuotteet Kosmetiikka-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Yliopiston Apteekki, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 60. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Yliopiston Apteekki, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa Yliopiston Apteekki-toimipisteissä.

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
IHOKLINIKKA TEKSTI Anne Luhtala KUVAT Istock ja valmistajat Ostoslista Bioderma Ato- BIODERMA derm Intensive Baume on erittäin Atoderm Intensive bounme kuivan, atoop- apalet pisen, ärtyneen ja kutisevan ihon hoitovoide koko perheelle. 75 ml Thwe Uutuus! 16,50 La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ Wash Cream on koko perheen LAROCHFOSA hellä suihkuvoi- LIPIKAR de, joka helpottaa atooppisen ihon kutinaa ja ärsytys- tä. 400 ml 19,10 400 ml Atopia haltuun Probicare on kuivalle, atoop- piselle ja herkästi reagoivalle iholle sopiva perusvoi- Atopia on oikukas seuralainen. Muistathan nämä hoitovinkit. Pobicare de. Probioottinen neille ihoalueille voit levittää kor- solu-uute edistää ihon uusiutumista. jaavaa hoitovoidetta. ASIANTUNTIJA 200 g kosmetologi 12,90 2 VALITSE FIKSUT Carita Levo SUIHKUTUOTTEET Yliopiston Apteekki Tampere Pidä iho puhtaana ja käy suih- kussa heti liikunnan jälkeen. Suosi hellävaraisia pesunesteitä. Vesi ei kosmetiikkasarjoistamme löydät laadukkaita tuotteita atopian hoi- itsessään kuivata ihoa, mutta vältä ÄLÄ PÄÄSTÄ IHOA kuumaa vettä, kuivattavia saippuoi- toon? Kokeile erilaisia täsmätuot- KUIVUMAAN ta tai mekaanisesti hankaavia ihon- teita, kuten voidepuikkoja kutinan rauhoittamiseen tai hyvin herkän ihon silmänympärysvoiteita. Vaih- tele tuotteita myös ihon kunnon ja vuodenajan mukaan. Kosmetolo- gimme auttavat sinua mielellään uusien tuotteiden löytämisessä. Tärkein ohje atooppisen hoi- dossa kuuluu: kosteuta, kosteuta, kosteuta. Näin ihon suojamuuri py- kuorintavoiteita. SUOJAA IHO AURINGOLTA syy kunnossa, tulehdukset loitolla ja sietämätön kutina poissa. Atooppinen iho kaipaa suo- jaa auringolta. Jo maalis- kuussa kasvot kannattaa suojata UV-säteilyltä korkeakertoimisella aurinkotuotteella. Kysy neuvoa kos- metologeiltamme, niin saat voiteen, Voitele iho aamuin illoin. Mitä kuivempi iho, sen täyteläisempi perusvoide yleensä tarvitaan. Voi- teen sopivuus omalle iholle selviää vain testaamalla. Tietyt aineet, ku- ten urea, saattavat ärsyttää joiden- kin ihoa. PEHMEÄÄ YLLE 5 Suosi vaatemateriaaleja, jot- ka eivät hankaa, kutita tai raavi. Monia atoopikkoja ärsyttävät karhea villa sekä akryyli ja muut keinokuidut. Suosi hengittäviä ma- teriaaleja ja esimerkiksi pehmeää joka ei ärsytä ihoasi. 4 TESTAA UUSIA TUOTTEITA Levitä iholle perusvoidetta heti ihon puhdistuksen ja pesun jälkeen, Moni atoopikko on käyttänyt samaa, tuttua perusvoidetta pitkään, mutta tiesithän, että myös kun iho on vielä kostea. Rikkoontu- puuvillaa. 22 OSTA VERKOSTA YA. FI

Yliopiston Apteekki tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet