Lataa puuttuvat tarjoukset

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 01.12.2020 - 31.12.2020 - sivu 17 - EI ENÄÄ VOIMASSA

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 01.12.2020 - 31.12.2020 - sivu 17 - EI ENÄÄ VOIMASSA

1 ... 17 ... 61
Yliopiston Apteekki tarjoukset  - 01.12.2020 - 31.12.2020 - Tarjoustuotteet - ihonhoito, käsivoide, mät, ravintolisä, vartalovoide. Sivu 17.
1 ... 17 ... 61

Selaa tätä liikkeen Yliopiston Apteekki tarjouslehteä, joka on voimassa 01.12.202031.12.2020, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 60 sivulta löydät parhaat tuotteet Kosmetiikka-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Yliopiston Apteekki, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 60. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Yliopiston Apteekki, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
UUTUUS! ASIANTUNTIJA farmaseutti i3.1 ratiopharm Heidi Rautio Yliopiston Apteekki Helsinki Kliinisesti tutkittu maitohappobakteerivalmiste PRO-VINKIT laittaa etenkin ärtynei- "Viileä sää ja kuiva sisäilma siin kohtiin." V innovatiivinen saavat ihon kuivumaan" Ota käyttöön silmätipat. Sil- mät kaipaavat V 3 ainutlaatuisen maitohappo- bakteerikannan yhdistelmä nyt ekstrakosteutusta. Kuivat silmät tunnistaa Vaihda ihonhoito- 1 kapseli päivässä tuotteet hoitavam- epämukavasta tunteesta, punoituksesta, kutinasta sekä tarpeesta räpytel- lä ja siristellä. Väsyneet ja kuivat silmät voivat vaikuttaa hieman jopa piin. Viileä sää, viima ja lämmityksen aiheutta- ma kuiva sisäilma saavat koko kehon kuivumaan. ratiopharm "Moni ajattelee, että i3.1 ratiopharm riittää, kun vaihtaa kas- vovoiteen tuhdimpaan. näöntarkkuuteen. "Kärsin itse kuivis- Tosiasiassa kosteutusta ta silmistä ja käytän silmätippoja vuoden ympäri. Syksyisin otan perustippojen rinnalle geelipohjaisen, pitkään kosteuttavan tipan, jota käytän myös öisin." tarvitsee koko keho", sa- 30 kapselia/kapslar Maitohappobakteerivalmiste Mjölksyrebakteriepreparat noo Yliopiston Apteekin farmaseutti Heidi Rautio. Vaihda kasvo- ja var- talovoiteet siis täyteläi- sempiin ja hoitavampiin. Jos iho kuivuu ja kutisee kovasti, voi myös suihku- saippuan vaihtaa saip- puattomaan pesuöljyyn. "Etenkin nyt, kun kä- Kosteuta myös nenä. Kutiava ja Yhteensä 3 miljardia kapselissa: Pediococcus acidilactici (CECT 7483) Lactobacillus plantarum (CECT 7484) Lactobacillus plantarum (CECT 7485) karstoittunut - sellainen on monen suo- siä pitää pestä koronan takia entistä enemmän ja malaisen nenä syksyllä ja talvella. Kuiva nenä voi Ravintolisä. Markkinoija Teva Finland Oy. MULTI-FI-00088-10-20 käytämme vielä käside- siäkin, on hyvä muistaa myös käsivoide." myös vuotaa verta. Suih- keissa riittää valikoimaa 2 A-vitamiinipohjaisista suihkeista öljypohjaisiin ja kevyisiin suihkeisiin. Kerrosta kosteut- ta iholle. Aivan kuten kasvoille, voi "Kaikkia nenäsuihkeita kehon iholle kerrostaa kosteutta mineraalipoh- jaisilla lähdevesisuih- voi käyttää jatkuvasti tai vaikka kuurina kylmim- pänä pakkaskautena." Kaksi hyvää syytä valita ratiopharm keilla. Lisää suihketta puhtaalle iholle suihkun jälkeen ja levitä vasta Tyrniöljykapselit hoitavat. Kapse- Laatu +Hinta sitten vartalovoide. leina nautittava tyrniöljy tukee ihon ja limakalvojen kuntoa, ja "Lähdevesisuihkeet ovat auttaneet sekä mi- ne ovat hyvä tuki mui- nun että lasteni atoop- pista ihoa. Etenkin lap- set tykkäävät suihkeen tuomasta rauhoittavasta den kosteutustuottei- den rinnalla. Ne tukevat myös intiimialueiden ratiopharm tunteesta. Suihketta voi limakalvoja. I Osta verkosta ya.fi

Yliopiston Apteekki tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet