Lataa puuttuvat tarjoukset

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 06.09.2020 - 22.11.2020 - sivu 10 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 06.09.2020 - 22.11.2020 - sivu 10 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

1 ... 10 ... 69
Yliopiston Apteekki tarjoukset  - 06.09.2020 - 22.11.2020 - Tarjoustuotteet - pure, vesi, eucerin, hoitoaine, kasvovesi, kosteuttava, kuorinta, meikkivoide, olaplex, seerumi, tee, voide. Sivu 10.
1 ... 10 ... 69

Selaa tätä liikkeen Yliopiston Apteekki tarjouslehteä, joka on voimassa 06.09.202022.11.2020, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 68 sivulta löydät parhaat tuotteet Kosmetiikka-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Yliopiston Apteekki, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 68. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Yliopiston Apteekki, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa Yliopiston Apteekki-toimipisteissä.

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
KAUNEUS Tuotteen takana Aco Pure Glow Perfecting -seerumi syväkosteuttaa aikui- sen epäpuhdasta ihoa. 30 ml SERIA NG 16,50 Eucerin Hyalyron- PROFESSIONAL USE ONLY - OLAPLEL.COM Olaplex No.3 filler moisture Hair Perfector booster -geeli OLAPLEX. Take Home kosteuttaa välittö- HAIR PERFECTOR Eucerin vahvistaa ja korjaa hiuksia. mästi ja sopii joka iholle. Uutuus! 100 ml HYALURON - FILLER 30 ml No.3 VAIN VERKOSTA 27,90 USE ONCE A WEEK BETWEEN CHEMICAL SERVICES TO STRENGTHEN HAIR ULTRA LIGHT YA.FI 100ml/3.3 floz 29,80 MOISTURE BOOSTER DERMAIOLOGICAL SKINCARI Avène EAU THERNMALE RAKASTETTU OLAPLEX Hydrance Mikä on sarjan juju? Crème Hydratingonte Kulttimaineeseen nousseen hiustenhoito- sarjan tuotteet tukevat kampaajan tekemää Olaplex-käsittelyä, mutta niitä voi toki käyt- tää ilman käsittelyäkin! Hoitotuotteet vah- vistavat, korjavat ja kosteuttavat hiuksia ja tekevät niistä helposti käsiteltävät. cream Muru muru P sensbles siches a sche rdry to very dry se KASVOVESI Mitä erikoista sarjassa on? Olaplexin kehittämä ja patentoima uusi ai- nesosa löytyy vain Olaplex-tuotteista. Murumuru Kasvo- ANSIKTSVATTEN vesi kosteuttaa Avène Hydrance ihanasti. Sisältää rich cream kos- prebiootteja ja inkiväärin juuri- Vakiokäyttäjän hehkutus? "Olaplex No.5 Bond Maintanence Conditio- teuttaa kuivaa ja hilseilevää ihoa ner on poikkeuksellisen hyvä hoitoaine, joka parissa viikossa sai rastoittuvista, kuivista hiuksistani kiiltävät ja sileät." uutetta. 100 ml tehokkaasti. 40 ml 14,90 26,60 Ihon paluu arkeen Uniikki-päivät 9.-13.9. Kosmetiikka ja ravintolisät -20 % Viilentynyt syyssää saa ihon janoiseksi. Näin tarjoat kasvoillesi kosteutusta ja suojaa. Z Kerran viikossa kuori iho ja tee kosteuttava naamio. Rakeeton, entsymaattinen kuorinta on hellävarainen valinta. Jos ihossasi on pigmentti- läiskiä, käytä suojakertoi- mellisia päivävoiteita ainakin vielä alkusyksyn ajan. Vaihda kevyt kosteusvoide täyteläisempään. 4 Ota käyttöön kosteuttava, Z esimerkiksi hyaluroni- happoa sisältävä seerumi. Seerumi korjaa myös aurin- Vaihda meikkivoide 5 peittävämpään. Meikki- voide suojaa ihoa ulkoisilta gon aiheuttamia pikku iho- vaurioita. rasitteilta. 10 ACO PERFECTI SERUM KUVAT Mari Lahti, Istockphoto ja valmistajat

Yliopiston Apteekki tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet