Lataa puuttuvat tarjoukset

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 06.09.2020 - 22.11.2020 - sivu 49 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 06.09.2020 - 22.11.2020 - sivu 49 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

1 ... 49 ... 69
Yliopiston Apteekki tarjoukset  - 06.09.2020 - 22.11.2020 - Tarjoustuotteet - hammastahna, jordan, safe, suuvesi. Sivu 49.
1 ... 49 ... 69

Selaa tätä liikkeen Yliopiston Apteekki tarjouslehteä, joka on voimassa 06.09.202022.11.2020, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 68 sivulta löydät parhaat tuotteet Kosmetiikka-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Yliopiston Apteekki, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 68. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Yliopiston Apteekki, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa Yliopiston Apteekki-toimipisteissä.

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
EAU THERMALE Avène 3 Lahja luonnosta KAAVI KIELI Jos hengitys haisee pahalta, kannattaa kurkata kieltä. Kielen IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE pinnalla oleva valkoi- nen bakteeristo on usein syypää hajuun. Näppärä väline kielen puhdistamiseen on kielenpuhdistaja, jolla kielen pinta kaavitaan putipuhtaaksi. A-Oxitive UUTUUS! Ikääntymisen ensimerkkejä Clinic by Jordan Tongue Cleaner -kielenpuhdista- ja poistaa pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereja. 1 kpl 5,30 vastaan 4 GEELISUUSUIHKE kosteuttaa helpottaa suojaa KOSTEUTA SUU Hyvinvoiva suu on kostea. Jos suu tun- PhysioLift tuu hiekkamaiselta, tahmealta ja hengitys haisee, saattaa syljen- eritys olla liian vähäis- tä. Hyvänä apuna ovat Kiinteyttää sekä vähentää juonteita ja ryppyjä bioxtra esimerkiksi kosteut- tava hammastahna ja suuvesi tai geelisuu- Bioxtra suusuihke kos- teuttaa kuivaa suuta ja häätää pahanhajuisen hengityksen. 50 ml 9,00 suihke. İWHITE2 5 DermAbsolu SAFE TO USE İWHITE2 VALKAISE HYMY instant te eth whitenin Hampaiden valkai- su voi olla monelle se pieni mutta tärkeä viimeinen silaus, joka > Instant Kiinteyttää, kohottaa ja ravitsee ikääntyvää ihoa Professione tooh wtering kt for INSTANT rets p to 8 shades whiter Restores fa n d lisää itsevarmuutta. Apteekin valkaisevilla hammastahnoilla ja valkaisutuotteilla vaa- iWhite Instant2 valkaisu- paketti valkaisee ham- paat turvallisesti ja hel- posti kotona. 6 x 0,8 g 32,80 lennat hampaat koto- na turvallisesti.I Osta verkosta ya.fi Pierre Fabre Dermo-Cosmétique www.avene.fi KUVAT Istockphoto ja valmistajat KUIVA SUU CLINIC uepor

Yliopiston Apteekki tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet