Lataa puuttuvat tarjoukset

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 05.05.2020 - 06.09.2020 - sivu 16 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 05.05.2020 - 06.09.2020 - sivu 16 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

1 ... 16 ... 69
Yliopiston Apteekki tarjoukset  - 05.05.2020 - 06.09.2020 - Tarjoustuotteet - korkea, sun, tee, vichy, voide, suoja. Sivu 16.
1 ... 16 ... 69

Selaa tätä liikkeen Yliopiston Apteekki tarjouslehteä, joka on voimassa 05.05.202006.09.2020, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 68 sivulta löydät parhaat tuotteet Kosmetiikka-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Yliopiston Apteekki, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 68. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Yliopiston Apteekki, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa Yliopiston Apteekki-toimipisteissä.

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
TEEMA Ole varovainen auringossa etenkin alkukesällä. TEE NÄIN: • Hillitse aurinkoihottumasta johtuvaa kutinaa, punoitusta ja pieniläiskäistä ihottumaa kortisoni- voiteella tai antihistamiinilla. Pahoihin oireisiin voit käyttää anti- histamiinia ja kortisonivoidetta. • Kokeile pigmenttimuutoksiin vaalentavaa voidetta, seerumia tai ihopuikkoa. Muista myös suojata iho aurinkovoiteella, jossa on erittäin korkea suoja. Ehkäise ja hoida ihopulmat • Couperosasta tai ruusufinnistä johtuvaa punoitusta voit helpottaa näille tarkoitetulla rauhoittavalla seerumilla tai ihovoiteella. AURINGOSTA ON USEIN APUA atooppi- sen ihon tai psoriasiksen hoidossa. On kuitenkin myös liuta ihopulmia, joita auringon säteily aiheuttaa tai pahentaa. Kun iho talven jälkeen kohtaa auringon säteet, se voi reagoida kuti- mista, joka aiheuttaa couperosaksi tai ruusufinniksi kutsuttua ihon punoi- tusta. Se voi saada myös huuliherpek- sen aktivoitumaan. Auringolta suojautuminen auttaa hillitsemään kaikkia näitä pulmia. Apteekista löydät parhaat aurinko- voiteet herkälle iholle ja aurinko- ihottuman ehkäisyyn. Pigmentti- läiskille altista ihoa kannattaa varjella esimerkiksi aurinkosuojaa sisältävällä päivävoiteella ympäri vuoden. • Jos sinulla on huuliherpes, suojaa huulet UV-säteilyltä huuli- rasvalla, jossa on korkea aurinko- suoja. Varaa lääkekaappiin herpes- voidetta, -laastereita tai -puikko, jolla hoidat herpeksen tehokkaasti. sevalla aurinkoihottumalla. Toisille • Tarkkaile luomiasi. Näytä säteily aiheuttaa tummia pigmentti- nopeasti kasvavat, ulkonäöltään muuttuvat, haavautuvat tai verta läiskiä. Niiden muodostumiseen vaikuttavat hormonit, ikä, ehkäisy, raskaus ja kosmetiikka. UV-säteily voi aiheuttaa myös hiussuonien laajene- vuotavat luomet lääkärille. Tee samoin, jos luomi punoittaa, kutisee tai vuotaa verta. Ostoslista Vichy Idéal Soleil Fresh ACO Sun Lotion Avene Sun La Roche- ACO B-protect SPF50+ Posay Anthelios Invisible Fluid Avène Face Mist Intolerance VICHY SUNLOTION INTOLERANCE SPF50+ SPF50 SPF50 50 soittava aurinko- Ihon sävyä ta- LA ROCHE-P Kasvojen raikas aurinkosuoja- suihke sopii her- Berotect Erittäin korkea Aurinkoallergi- voide antaa suoja kasvoille ja silmänympärys- iholle käy herkälle sen ja -ihottu- maisen suoja käy kasvoille ja var- DEAL SOLE 50 ANTHELIOS hehkua ja suojaa ilmansaasteilta. 50 källekin iholle. 30 ml iholle. 50 ml 75 ml talolle. 100 ml 15,70 21,00 20,40 19,90 16

Yliopiston Apteekki tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet