Lataa puuttuvat tarjoukset

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 05.05.2020 - 06.09.2020 - sivu 15 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

Yliopiston Apteekki tarjoukset - 05.05.2020 - 06.09.2020 - sivu 15 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

1 ... 15 ... 69
Yliopiston Apteekki tarjoukset  - 05.05.2020 - 06.09.2020 - Tarjoustuotteet - kasvovesi, korkea, sun, tee, voide. Sivu 15.
1 ... 15 ... 69

Selaa tätä liikkeen Yliopiston Apteekki tarjouslehteä, joka on voimassa 05.05.202006.09.2020, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 68 sivulta löydät parhaat tuotteet Kosmetiikka-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Yliopiston Apteekki, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 68. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Yliopiston Apteekki, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa Yliopiston Apteekki-toimipisteissä.

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
BAYER Canespro° Nail Valitse lapselle aurinkovoide, jossa on korkea suojakerroin. Ainutlaatuinen apu kynsisienen hoitoon. 3. Kauniin rusketuksen salat KAUNISKIN RUSKETUS on aina ihon hätähuuto. Pigmentin muodostuminen ja tummentumi- nen on ihon tapa puolustautua UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Terveellisimmän päivetyksen saat purkis- ta. Itseruskettavia on moneen lähtöön, eikä oranssinkirjava tai muuten epäluonnollisen sävyinen iho ole uhka, kun valitset laadukkaat tuotteet ja käytät niitä ohjeiden mukaisesti. Hanki omat tuotteet vartalolle kasvojen iholle. Itseruskettava kasvovesi on suosittu vaihtoehto Kynsisienen hoitopakkaus kasvovoiteelle. Jos kaikesta huolimatta haluat ottaa aurin- koa, muista maltti ja hyvä aurinkosuoja. TEE NÄIN: Canespro° Nail Kynsisienen hoitopakkaus / Behandlingsset för nagelsvamp • Kuori ja kosteuta iho aina ennen itseruskettavan käyttöä tai auringonottoa, niin saat tasaisen rusketuksen, joka ei hilseile heti pois. Sienitulehduksen vaurioittamien kynnen osien poistamiseen 2-3 viikossa För borttagning av nagelns svampinfekterade delar under 2-3 veckors tid • Muista aurinkorasva. Itseruskettavat eivät sisällä aurinkosuojaa, ja sellaisen tarvitsee aina myös auringonpalvoja. Paikaus sisälta: Canespro Nail 40 % ureavoide 10g 22 vesitivista kertakayttolaastaria 1 muovikaavin Canespro Nail 40 % ureasalva 10g 22 vattentata engangsplåster 1 nagelskrapa av plast Varje kartong inneháller: • After sun -voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Auringossa oleskelu kuivattaa ihoa, joten juonteet korostuvat. Hoitoaika kynnen poistoon 2-3 viikkoa ja jatkohoito sienitulehdukseen tarkoitetulla valmisteella. • Aloita aurinkokapseleiden käyttö pari viikkoa ennen auringonottoa. → CE-merkitty terveydenhuollon laite. Lue pakkausseloste. L.FI.MKT.03.2020.6415

Yliopiston Apteekki tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet