Verkkokauppa myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Verkkokauppa, mukaan lukien Verkkokauppa -liikkeiden sijainnit ja Verkkokauppa -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Verkkokauppa.


Verkkokauppa tarjoukset
Verkkokauppa tarjoukset
Verkkokauppa tarjoukset

TIETOJA VERKKOKAUPPA.COMISTA

Verkkokauppa.com on suomalainen elektroniikkaa, lelu-, lastenhoito-, peli-, urheilu- ja lemmikkituotteita myyvä yritys, joka on toiminut vuodesta 1992 lähtien. Verkkokauppa.comilla on monipuolisen verkkokaupan lisäksi neljä valtavaa myymälää seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Oulu, Raisio ja Pirkkala.

Verkkokauppa.comin tarjontaan kuuluvat kodinkoneet, grillit, kuulokkeet, erilaiset kaapelit, kamerat, kellot, tietokoneet, tabletit, läppärit, kovalevyt, televisiot, jäähdyttävät tuulettimet, turvakaukalot, matkalaukut, lautapelit ja paljon muuta.

Asiakkailla on mahdollisuus tilata tuotteet yrityksen nettisivuilta osoitteesta https://www.verkkokauppa.com/fi/etusivu ja hakea ne jostakin yrityksen myymälästä. Tilauksen jättämisen jälkeen asiakasta informoidaan sähköpostilla ja tekstiviestillä, kun tuote on haettavissa.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT VERKKOKAUPPA.COMISTA

  • Suomalaisuus: Verkkokaupan suomalaisuus on valttia ja se onkin luokiteltu Suomen suosituimmaksi verkkokaupaksi.
  • Hyvät alennukset: Viikoittaiset tarjoukset julkaistaan Verkkokauppa.comin tarjouslehdessä, jonka voi lukea yrityksen nettisivuilta. Mainokset ilmoittavat mahtavista tarjouksista. Verkkokauppa.com on myös vakiinnuttanut sinkkujenpäivän, jota vietetään 11.11, huippualennusten päiväksi. Singles Day -tarjoukset antavat oivallisen alkusysäyksen joululahjojen hankintaan.
  • 32 päivän palautusoikeus: Verkkokauppa.comin palautusehdot ovat standardia merkittävästi paremmat.
  • Kodinkoneiden asennuspalvelut: Uudet kodinkoneet, kuten astianpesukoneet, pesukoneet, kylmälaitteet ja televisiot saa asiantuntevalla palvelulla paikoilleen ja käyttövalmiiseen kuntoon. Tarkemmat palveluiden yksityiskohdat näet tästä.
  • Huoltopalvelut: Tietokoneen ongelmakohtiin saa apua Verkkokauppa.comin huoltopalveluista. Katso yksityiskohdat tästä.
  • Useat noutopisteet ja mahdollisuus kotiinkuljetukseen: Asiakkaiden on helppoa valita heille sopiva tuotteiden haku- tai toimitustapa useista Verkkokauppa.comin vaihtoehdoista. Tilaus on esimerkiksi mahdollista saada Matkahuollon lähimpään noutopisteeseen. Noutopisteinä toimivat esimerkiksi Tokmannit ja R-Kioskit. Eri vaihtoehdot on selitetty tarkemmin tällä sivulla.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Verkkokauppa.comin pääkonttori on Jätkäsaaressa, Helsingissä. Pirkkalan myymälä on Kauppakeskus Veskassa, Oulun myymälä Kaakkurinkulman kauppakeskuksessa ja Raisiossa Verkkokauppa.comissa voi asioida kauppakeskus Myllyn vieressä.