Verkkokauppa - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Verkkokauppa, mukaan lukien Verkkokauppa -liikkeiden sijainnit ja Verkkokauppa -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Verkkokauppa.


Verkkokauppa tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

TIETOJA VERKKOKAUPPA.COMISTA

Verkkokauppa.com on suomalainen elektroniikkaa, lelu-, lastenhoito-, peli-, urheilu- ja lemmikkituotteita myyvä yritys, joka on toiminut vuodesta 1992 lähtien. Verkkokauppa.comilla on monipuolisen verkkokaupan lisäksi neljä valtavaa myymälää seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Oulu, Raisio ja Pirkkala.

Verkkokauppa.comin tarjontaan kuuluvat kodinkoneet, grillit, kuulokkeet, erilaiset kaapelit, kamerat, kellot, tietokoneet, tabletit, läppärit, kovalevyt, televisiot, jäähdyttävät tuulettimet, turvakaukalot, matkalaukut, lautapelit ja paljon muuta.

Asiakkailla on mahdollisuus tilata tuotteet yrityksen nettisivuilta osoitteesta https://www.verkkokauppa.com/fi/etusivu ja hakea ne jostakin yrityksen myymälästä. Tilauksen jättämisen jälkeen asiakasta informoidaan sähköpostilla ja tekstiviestillä, kun tuote on haettavissa.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT VERKKOKAUPPA.COMISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Verkkokauppa.comin pääkonttori on Jätkäsaaressa, Helsingissä. Pirkkalan myymälä on Kauppakeskus Veskassa, Oulun myymälä Kaakkurinkulman kauppakeskuksessa ja Raisiossa Verkkokauppa.comissa voi asioida kauppakeskus Myllyn vieressä.

Uusimmat tarjouslehdet

Jälleenmyyjät - elektroniikka ja kodinkoneet