Lidl Vaatteet hinta ja alennus

Katso liikkeen Lidl tämän viikon tarjoukset tuotteesta vaatteet alennuksilla, jotka ovat voimassa - alkaen. Hanki tuoreimmat liikkeen Lidl tuotteen vaatteet alennukset ja tarjoukset täältä ja säästä rahaa.

 
Arkistoidut tarjouslehdet
 

Jos haluat tosissasi säästää rahaa tehdessäsi ostoksia ja vielä mahdollisimman paljon, seuraa tarkasti verkkosivustomme tarjouslehtiä. Meiltä löytyy säännöllisesti liikkeen Lidl tuotteen vaatteet tarjouksia, ja uusimmat liikkeen Lidl tuotetta vaatteet koskevat tarjoukset sisältävät tarjouslehdet tulevat meille heti, kun ne julkaistaan.

Eikä kyseessä ole pelkästään liikkeen Lidl tuotetta vaatteet koskevat tarjoukset, voit myös etsiä tuotteen vaatteet tarjouksia muilta myyjiltä, kuten K-citymarket, K-Supermarket, K-market, Tokmanni, Power, tai voit katsoa mahtavat muiden shoppailijoiden etsimät alennuskampanjat, alennukset ja tarjoukset verkkosivustollamme. Tämän päivän suosituimpiin tarjouksiin lukeutuvat seuraavien tuotteiden tarjoukset: vans, vartalon kuorinta-aine, varustekassi, vedeneristysmassa, veet, vera wang, verhotanko, verkkahousut, verkkaritakki, vermicelli. Minun Tarjouslehteni julkaisee tuhansia erikoistarjouksia päivittäin, ja jos haluat uusimmat tarjoukset, palaa tarkastamaan ne meiltä!


TIETOJA LIDLISTÄ

Lidl on monipuolinen päivittäistavaroita myyvä ketju, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002 lähtien. Alun perin se perustettiin Saksassa ja yrityksen historia elintarvikkeiden tukkukaupassa ulottuu aina 1930-luvulle asti. Lidl on noussut saksalaisesta perheyrityksestä kansainväliseksi menestystarinaksi ja nykyään sillä on myymälöitä 28 Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa.

Peruspäivittäistavaroiden joukosta esiin nousevat mm. herkulliset irtokarkit ja maistuva olut. Lisäksi Lidl-supermarketeista löytyy vaihtuva valikoima muitakin käytännöllisiä tuotteita, kuten vaatteita ja kuulokkeita. City Selection -myymälät tarjoavat myös erityistuotteita lähituottajilta ja kauempaakin. Näitä myymälöitä löytyy Helsingin ja Espoon alueelta.

Lidlin sähköinen tarjouslehti esittelee uusimmat viikkotarjoukset. Tämän mainoslehden lisäksi pysyt myös ajan tasalla siitä, mitä juuri tänään on tarjouksessa käyttämällä puhelimeen ladattavaa Lidl-mobiilisovellusta, joka soveltuu Androidille ja iPhonelle.

Lidlillä on oma neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti nimeltä Liedellä, joka tarjoaa innoittavia reseptejä ruoanlaittoon.

Yrityksellä on omat erityisesti urheilijoille suunnatut verkkosivut, joilta löytää lisäenergiaa treenaamiseen. Suuremmat tilaukset saa noutopisteisiin maksuttomasti. Käy katsastamassa valikoiman tuotteet tästä.

Vaatteet - jälleenmyyjät

Suosituimmat tarjouslehdet

Tuotteet

Jälleenmyyjät