Mascarponemoussea,
passionhedelmää ja marenkia
Valmistus: EZ Speedy ja Universal Jar 3,25 dl
AINEKSET
(1 ANNOS)
45 g mascarponea
(±3 rkl)
1 munanvalkuainen
15 g sokeria (±1 rkl)
1 passionhedelmä
10 g marenkia
VALMISTUS
1. Sekoita mascarpone Silikoni Kaapimella tasaiseksi
Ultimate Vatkauskulhossa 3,5 l.
2. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi EZ Speedyllä
(nopeus 1), lisää sokeri ja jatka vatkaamista 10 sekuntia.
3. Kääntele vatkattu valkuainen varovasti kahdessa erässä
mascarponen joukkoon.
4. Kaavi hedelmäliha passionhedelmästä lusikalla. Laita
mousse ja passionhedelmän hedelmäliha kerroksittain
Universal Jar 3,25 dl -astiaan. Laita jääkaappiin vähintään
yhdeksi tunniksi.
5. Ripottele päälle marenkia (pieniksi paloiksi murskattua)
ennen tarjoilua.
TEE ITSE MARENKIA!
EZ Speedyllä vatkaat valkuaiset
ja sokerin nopeasti marengiksi.
Pursottimella on helppo
pursottaa kauniita suukkoja,
ruusukkeita tai linnunpesiä
Silikoni reunuksellinen
Leivinalustalle.
KATSO MARENKIEN RESEPTI