Teknikmagasinet - tarjoukset, myymalat, aukioloajat

TIETOJA TEKNIK MAGASINETISTA

Teknik Magasinet Finland Oy Mylly on tekniikkaa myyvä yritys. Ensimmäinen Teknik Magasinet -myymälä avattiin Ruotsissa vuonna 1989. Nykyään sillä on yli 130 myymälää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa yrityksellä on 14 myymälää sekä nettikauppa.

Teknik Magasinetin myymälät palvelevat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki (Kamppi Center), Espoo, Vantaa, Oulu, Turku, Tampere, Jyväskylä, Pori ja Lempäälä. Joillakin paikkakunnilla, esim. Tampereella on kaksi myymälää; Koskikeskuksessa ja Ratinassa.

Yrityksellä on laaja verkkokauppa osoitteessa https://www.teknikmagasinet.fi. Sekä verkkokaupassa että myymälöissä on myynnissä mobiililaitteita, konsolitarvikkeita, kaiuttimia, web-kameroita, kuulokkeita, radioita, MP3-soittimia, kameroita, musiikkisoittimia ja tarvikkeita, kodintekniikkaa, seura- ja juomapelejä, karkkeja, naamiaistarvikkeita ja paljon muita vapaa-aikaan liittyviä tarvikkeita.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT TEKNIK MAGASINETISTA

  • Mahtava asiakaspalvelu: Asiakaspalvelun hyvä laatu on yritykselle erittäin tärkeä tekijä ja asiakkaita palvellaan pilke silmäkulmassa.
  • Turvallisuus: Kaikkien tuotteiden turvallisuudesta huolehtimista pidetään itsestäänselvänä välttämättömyytenä.
  • Avokätiset alennukset: Katso ajankohtaiset alennukset Teknik Meganetin kuvastosta, joka on nähtävissä myös yrityksen nettisivuilla. Kampanjahintoihin pääset tutustumaan tästä. Tarjolla on lisäksi ajoittain erityisiä alennuskoodeja, jotka näkyvät tällä sivulla.
  • Hyödylliset ja hassut tuotteet: Tuotevalikoima sisältää laajan skaalan tekniikasta ilmapalloihin ja konfetteihin. Teknik Magasinet sykähdyttää yllättävillä tuotteilla, jotka tuovat iloa arkeen ja juhlaan.
  • Lahjavinkit: Teknik Magasinetin verkkosivut tarjoavat ainutlaatuisen palvelun; ideageneraattorin, joka auttaa valitsemaan juuri oikean lahjan lahjansaajan luonteen sekä toivotun hintaluokan mukaan. Kokeile ideageneraattoria tästä. Jos siltikin on hankala päättää, mitä antaa lahjaksi, Teknik Magasinetin lahjakortti tulee apuun. Siihen kuuluu myös 30 päivän palautusoikeus ja vaivaton palautus myymälään.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Teknik Magasinet Finland Oy:n päätoimipaikka on Jumbossa, Vantaalla. Suomen myymälöiden aukioloajat ja sijainnit voi katsoa tästä. Aukioloaikoja haetaan sijainnin mukaan joko kartalta tai kaupungin nimen mukaan vasemmalla olevasta luettelosta. Klikattaessa tietty paikkakunta auki näkyy myymälän tarkka osoite, esimerkiksi Ideaparkinkatu Lempäälä.