Teknikmagasinet myymälät ja aukioloajat

Teknikmagasinet myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Teknikmagasinet, mukaan lukien Teknikmagasinet -liikkeiden sijainnit ja Teknikmagasinet -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Teknikmagasinet.


Teknikmagasinet tarjoukset
Teknikmagasinet - sijainnit

TIETOJA TEKNIK MAGASINETISTA

Teknik Magasinet Finland Oy Mylly on tekniikkaa myyvä yritys. Ensimmäinen Teknik Magasinet -myymälä avattiin Ruotsissa vuonna 1989. Nykyään sillä on yli 130 myymälää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa yrityksellä on 14 myymälää sekä nettikauppa.

Teknik Magasinetin myymälät palvelevat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki (Kamppi Center), Espoo, Vantaa, Oulu, Turku, Tampere, Jyväskylä, Pori ja Lempäälä. Joillakin paikkakunnilla, esim. Tampereella on kaksi myymälää; Koskikeskuksessa ja Ratinassa.

Yrityksellä on laaja verkkokauppa osoitteessa https://www.teknikmagasinet.fi. Sekä verkkokaupassa että myymälöissä on myynnissä mobiililaitteita, konsolitarvikkeita, kaiuttimia, web-kameroita, kuulokkeita, radioita, MP3-soittimia, kameroita, musiikkisoittimia ja tarvikkeita, kodintekniikkaa, seura- ja juomapelejä, karkkeja, naamiaistarvikkeita ja paljon muita vapaa-aikaan liittyviä tarvikkeita.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT TEKNIK MAGASINETISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Teknik Magasinet Finland Oy:n päätoimipaikka on Jumbossa, Vantaalla. Suomen myymälöiden aukioloajat ja sijainnit voi katsoa tästä. Aukioloaikoja haetaan sijainnin mukaan joko kartalta tai kaupungin nimen mukaan vasemmalla olevasta luettelosta. Klikattaessa tietty paikkakunta auki näkyy myymälän tarkka osoite, esimerkiksi Ideaparkinkatu Lempäälä.

Tuotteet

Teknikmagasinet-myymälät
Suosituimmat tarjouslehdet