Sokos tarjoukset - 16.11.2021 - 24.12.2021 - sivu 62 - EI ENÄÄ VOIMASSA *

1 ... 62 ... 109
Sokos tarjoukset  - 16.11.2021 - 24.12.2021 - Tarjoustuotteet - pure, huulipuna, lumene, mádara, maskara, lancôme, palette, silmämeikin, silmänrajauskynä, tee. Sivu 62.
1 ... 62 ... 109

Selaa tätä liikkeen Sokos tarjouslehteä, joka on voimassa 16.11.202124.12.2021, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 108 sivulta löydät parhaat tuotteet Vaatteet-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Sokos, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 108. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Sokos, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa Sokos-toimipisteissä.
Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
Kauneus Säteillen juhlaan Joulun juhlavin meikki leikittelee tänä vuonna glitterin kimalluksella sekä jännittävillä silmänrajauksilla. Kimalluksen kanssa ei tarvitse säästellä: levitä luomille hohtavaa luomiväriä, sivele kynsille kimalteista kynsilakkaa ja loista! Erilaiset silmänrajaukset ovat edelleen ammattimeikkaajien hehkuttamia – jos haluat näyttää olevasi trendien aallonharjalla, tee trendikkäät silmänrajaukset niin ala- ja yläluomille kuin erilliset, värikkäät siipimäiset rajaukset, jotka ulottuvat kulmaluun alaosaan. Meikkipohja saa lämpöä kevyistä varjostuksista ja huulet hennosti väriä nuden sävyisestä huulipunasta. Kevyellä varjostuksella saa kasvoihin sopivasti lämpöä. KVD Beautyn korostuspaletti sisältää kaiken, mitä tarvitset varjojen ja valojen luontiin kasvoilla. Tummilla sävyillä teet varjostukset esimerkiksi poskiluun alle, otsalle tai leukalinjalle, vaaleilla sävyillä voit puolestaan korostaa haluamasi kohtia, kuten poskipäitä, kulmaluuta ja nenänselkää. KVD BEAUTY Shade+Light -korostuspaletti 20 g 59,–. Jännittävät silmänrajaukset vangitsevat katseen takuuvarmasti. Juhlameikki saa kiehtovan lisän, kun teet silmänrajaukset yläluomelle sekä alaluomen puoleen väliin Lancômen mustalla silmänrajauskynällä, jossa on glitteriä mukana. LANCÔME 24H Drama Liqui-Pencil -silmänrajauskynä, sävy: 08 22,–. Kun silmät ovat meikin pääosassa, huulille riittää hento nuden sävyinen huulipuna. Kokeile vaikkapa Mádaran huulipunaa, joka antaa huulillesi paitsi kauniin värin myös pitää ne silkkisen pehmeinä. MÁDARA Velvet Wear -huulipuna 3,8 g, sävy: 31 Cool Nude 28,90. 62 Lumenen maskara tuuheuttaa ripsiä sopivasti sekä pysyy ripsissä, vaikka joulun juhliin pitäisi rientää keskellä lumisadetta. LUMENE Stay Volume Mascara 9 ml 16,90. Kultaa ja kimallusta sähdehtivät silmät ovat juhlameikin kohokohta. We Care Iconin uudessa yhdeksän sävyn luomiväripaletissa on ylellisiä kulta-, helmiäis- ja metalinhohdesävyjä näyttävän silmämeikin tekoon. Paletissa ovat mukana myös suosikkimattasävyt vaivatonta nudesilmämeikkiä varten. WE CARE ICON Pure Love Palette 29,90 (34,50). Lisää upeita meikki-ideoita jouluun: sokos.fi/inspiroidu

Sokos tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet